Visa utbildning.se som: Mobil
ÄmnenVälj ett ämne, t.ex. Juridik
PlatsVälj en plats, t.ex. Lund
Du kan förfina sökningen i nästa steg
Populära ämnen
Teknik
Vård
Ekonomi
Ledarskap
Arbetsmiljö
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Örebro
Västerås

Coachutbildning - Certifierad Coach steg 1 (Diplomutbildning) – intensiv

CoachCompanion
Kort om utbildningen
9 dagar
29 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-06-27 - Malmö
Malmö, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Malmö
29 000 SEK
2022-06-27

Stockholm
29 000 SEK
2022-06-27

Kursbeskrivning

Intensiv coachutbildning som leder till diplomerad coach

En bra coachutbildning utveckla men en riktigt bra utbildning inom coaching är något mer, något som går bortom själva lärandet och på djupet med coaching.

På Coach Companion är filosofin enkel: vi formar coaching utbildningar vi själva skulle vilja delta i. Ambitionen är att skapa en atmosfär som är rolig och tillåtande, men samtidigt utmanande. En plats där vi möts som människor, snarare än som ledare och deltagare. För hur vi lär oss coaching är minst lika viktigt som vad vi lär inom coaching. Därför lägger vi stor vikt vid praktisk tillämpning av coaching med mycket övningar.

Hjärnan vill ha roligt när den jobbar.

Målgrupp

Det har gjort vår Diplomutbildning till en av Sveriges mest populära inom området: ackrediterad, kvalitetsgranskad och godkänd av International Coach Federation (ICF), med möjlighet till fortsättning till internationell certifiering.

Hittills har vi grund- och vidareutbildat över 5000 professionella coacher. En del har valt oss för att växa i sin yrkesroll, andra som en språngbräda för personlig utveckling. (Påfallande ofta blir dock slutresultatet en god kombination.) Dina kurskamrater kan alltså vara ambulansskötare eller företagsledare, säljare eller rektorer. HR eller konsulter. Eller med andra sysselsättningar inom offentlig eller privat verksamhet. Vad som förenar är önskan att växa – och nå nya mål.

Coacher är sociala entreprenörer, de vill något mer, något större. De vill bidra till en bättre värld. Känner du också en längtan efter något meningsfullt? Något som verkligen gör skillnad i andra människors liv och i ditt eget? Då är det här utbildningen för dig.

Här får du alla verktyg du behöver för att kunna coacha andra på ett professionellt sätt, oavsett ämne och sammanhang.

Det krävs inga formella förkunskaper.

Kursinnehåll

Åtta utbildningsdagar totalt fördelat 5 dagar i juni + 3 dagar i augusti. Separat diplomeringsdag med två diplomeringsförrättare. Kursdagarna är alltid vardagar 09:00 - 17:00

- Egen mentorcoach under utbildningstiden med totalt fem tillfällen Dessa ger dig möjlighet till personlig support och kan räknas in i en internationell certifiering, där 10 mentorcoachtimmar krävs.

- Egna övningsklienter under utbildningstiden för maximalt lärande (klienttimmar som kan räknas för kommande internationell certifiering)

- Kursmaterial

- Handledning vid behov av kursledning under hela utbildningstiden

- Gratis medlemskap i CoachCompanions ALUMNI-nätverk

- För- och eftermiddagsfika

Kursdatum

2022

Stockholm Intensiv Juni
27-30 juni
1 juli
17-19 augusti
23 september Diplomering

Malmö Intensiv Juni
27-30 juni
1-2 juli
22-24 augusti
23 september Diplomering

Tid & plats

Stockholm och Malmö

Tid 09.00 - 17.00

Investering

29 000 SEK / person exkl. moms (36 250 kr inkl moms). 

Certifikat

ACC – Associate Certified Coach

ACC står för Associate Certified Coach och är den första av de tre nivåerna. Om du vill bättra på din coachkompetens kan en certifiering på ACC-nivå vara något för dig.

Läs mer om ACC – Associate Certified Coach

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Coachutbildning - Certifierad Coach steg 1 (Diplomutbildning) – intensiv, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 24 recensioner.

Marie S.
En upplevelse som andrar din syn på din omgivning och dig själv.
Marie Kronvinge
Jag har uppnått mer än jag trott. Personliga utvecklingen är makalös! Och nu vet jag att jag kommer att nå mina mål för att jag har verktyg!
Marie Nilsson
• Jag har utvecklats och fått en ny syn på mina medmänniskor. Alla är hjältar och kan ta ansvar för sina handlingar. Gett mig en ny styrka i livet. Jag har fått ny växtkraft som bär mig och ger mig styrka i livet.

CoachCompanion

CoachCompanion – ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag inom professionell coaching och ledarskap

CoachCompanion vet vad professionell coaching är och vilken skillnad det gör. CoachCompanion erbjuder allt från det coachande ledarskapet för chefer till grundläggande utbildningar för privatpersoner som vill stärka sitt CV och rusta sig med professionella verktyg. CoachCompanion är ett av...


Läs mer om CoachCompanion och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CoachCompanion

CoachCompanion
Saltmätargatan 5
11359 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 24 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 176 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Coachutbildning - Certifierad Coach steg 1 (Diplomutbildning) – intensiv från CoachCompanion, fyll i dina uppgifter: