Visa utbildning.se som: Mobil

Coachutbildning - Certifierad coach steg 1 (Diplomutbildning)

CoachCompanion
Kort om utbildningen
9 dagar
29 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-09-05 - Stockholm
Malmö, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
29 000 SEK
2022-09-05

Malmö
29 000 SEK
2022-09-26

Kursbeskrivning

Diplomerad Coach steg 1 till Internationellt Certifierad Coach

Coachutbildning som leder till att bli diplomerad coach.

En bra coachutbildning utveckla men en riktigt bra utbildning inom coaching är något mer, något som går bortom själva lärandet och på djupet med coaching.

På Coach Companion är filosofin enkel: vi formar coaching utbildningar vi själva skulle vilja delta i. Ambitionen är att skapa en atmosfär som är rolig och tillåtande, men samtidigt utmanande. En plats där vi möts som människor, snarare än som ledare och deltagare. För hur vi lär oss coaching är minst lika viktigt som vad vi lär inom coaching. Därför lägger vi stor vikt vid praktisk tillämpning av coaching med mycket övningar.

Målgrupp

Hjärnan vill ha roligt när den jobbar.

Det har gjort vår coaching utbildning till en av Sveriges mest populära inom området: ackrediterad, kvalitetsgranskad och godkänd av International Coach Federation (ICF), med möjlighet till fortsättning till internationell ACC-certifiering.

Hittills har vi grund- och vidareutbildat närmare 5000 professionella coacher. En del har valt oss för att växa i sin yrkesroll, andra som en språngbräda för personlig utveckling. (Påfallande ofta blir dock slutresultatet en god kombination.) Dina kurskamrater kan alltså vara ambulansskötare eller företagsledare, säljare eller rektorer. HR eller konsulter. Eller med andra sysselsättningar inom offentlig eller privat verksamhet. Vad som förenar är önskan att växa – och nå nya mål.

Coacher är sociala entreprenörer, de vill något mer, något större. De vill bidra till en bättre värld. Känner du också en längtan efter något meningsfullt? Något som verkligen gör skillnad i andra människors liv och i ditt eget? Då är det här utbildningen för dig.

Här får du alla verktyg du behöver för att kunna coacha andra på ett professionellt sätt, oavsett ämne och sammanhang.

Det krävs inga formella förkunskaper.

Kursinnehåll

-Två utbildningsdagar/månad (modul) i fyra månader. Separat diplomeringsdag med två diplomeringsförrättare. Kursdagarna är alltid vardagar 09:00 - 17:00

- Egen mentorcoach under utbildningstiden med totalt fem samtalstillfällen. Dessa ger dig möjlighet till personlig support och kan räknas in i en internationell certifiering, där 10 mentorcoachtimmar krävs.

- Egna övningsklienter under utbildningstiden för maximalt lärande (klienttimmar som kan räknas för kommande internationell certifiering)

- Kursmaterial

- Handledning vid behov av kursledning under hela utbildningstiden

- Gratis medlemskap i CoachCompanions ALUMNI-nätverk

- För- och eftermiddagsfika

 

Kursdatum

2022

Stockholm September
5-6 september
10-11 oktober
10-11 november
5-6 december
27 januari 2023 Diplomering

Malmö September
26-27 september
20-21 oktober
16-17 november
12-13 december
22 januari 2023 Diplomering

Så här säger några av de kursdeltagare som går nu:

”Bästa utbildningen jag gått på i hela mitt liv! Utbildningen har gett mig både personlig och yrkesmässig utveckling. Den har startat en process hos mig som gör att jag känner att allt är möjligt! Jag känner mig mycket gladare och mer energisk!”

Lena Mattiasson, Malmö

Video

Fortsatta studier

Vill du utveckla dina coachkompetenser ytterligare, erbjuder vi Certifieringsprogrammet som steg 2 utbildning (ACTP) med mål att bli internationellt certifierad via ICF. 

Vi erbjuder möjlighet till fördjupning i Det coachande ledarskapet under två dagar. (Godkänd för internationell certifiering av ICF och, vad vi vet, den enda av sitt slag i Sverige). Vi erbjuder även fördjupning i gruppcoaching i utbildningen Att coacha grupper samt inom Hälsocoaching verktyg i Hälso & Livstilscoach

Tid & plats

Stockholm och Malmö
09.00-17.00

Investering

29 000 SEK exklusive moms (36 250 SEK inklusive moms). 

5 individuella mentorcoaching timmar med en PCC coach ingår.

Examen, diplom m.m.

Vid godkänd examinering erhåller du diplom. Diplomnivån möjliggör att du fortsätter mot steg 2, Certifieringsprogrammet eller internationell certifiering hos ICF (International Coach Federation).

Certifikat

ACC – Associate Certified Coach

ACC står för Associate Certified Coach och är den första av de tre nivåerna. Om du vill bättra på din coachkompetens kan en certifiering på ACC-nivå vara något för dig.

Läs mer om ACC – Associate Certified Coach

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Coachutbildning - Certifierad coach steg 1 (Diplomutbildning), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 66 recensioner.

Martin
Nyttiga utmaningar & mix av övningar

CoachCompanion

CoachCompanion – ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag inom professionell coaching och ledarskap

CoachCompanion vet vad professionell coaching är och vilken skillnad det gör. CoachCompanion erbjuder allt från det coachande ledarskapet för chefer till grundläggande utbildningar för privatpersoner som vill stärka sitt CV och rusta sig med professionella verktyg. CoachCompanion är ett av...


Läs mer om CoachCompanion och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CoachCompanion

CoachCompanion
Saltmätargatan 5
11359 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 66 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 176 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Coachutbildning - Certifierad coach steg 1 (Diplomutbildning) från CoachCompanion, fyll i dina uppgifter: