Coachande Ledarskap i praktiken Propellermodellen ®

CoachCompanion
Kort om utbildningen
2 dagar
7 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2023-02-15 - Distans
Distans, Stockholm
Onlineutbildning, Öppen utbildning

Kommande starter
Stockholm
7 000 SEK
2023-09-12

Distans
7 000 SEK
2023-02-15

Distans
7 000 SEK
2023-11-21

Kursbeskrivning

Nyckeln till det coachande ledarskapet ligger hos dig – du själv i din ledarroll. Det handlar om ditt synsätt och förhållningssätt till andra och därmed din kommunikation och relation till dina medarbetare. Det finns självfallet många nycklar på nyckelknippan till ett gott ledarskap, men detta är den första och den största. Det unika med CoachCompanions utbildningar i coachande ledarskap är att de har ett holistiskt synsätt och betraktar ledarskapet ur ett helhetsperspektiv med utgångspunkt från tre roller – chef, ledare och coach.

Utbildningen utgår från den så kallade Propellermodellen® vilken är varumärkesskyddad och CoachCompanions egen. Modellen beskriver vikten av att ha en god balans mellan förmågan att vara en tydlig chef, inspirerande ledare och lyhörd coach. I utbildningen får du konkreta verktyg som du omgående kan omsätta i din egen vardag när du kommer hem.

Coachande ledarskap är framtidens ledarskap och innebär att ha tillit till andras potential och förmåga. Med ett coachande ledarskap skapar du goda resultat som genom motiverade och självgående medarbetare ger både positiv ekonomisk effekt samt bästa möjliga förutsättningar för att skapa en hållbar och hälsosam arbetsmiljö för dig och dina medarbetare.

Varför välja CoachCompanion?

Bli certifierad

Arbetar Internationellt

Eftertraktad utbildning

Målgrupp

Diplomerade och certifierade ICF-coacher.

Upplägg

Som alla CoachCompanions utbildningar bygger även denna på upplevelsebaserat lärande. Därför kommer du ges tillfälle att på olika sätt nå både nya insikter och träna på den nödvändiga balansgången mellan de olika egenskaper varje roll behöver. Det är först när de tre olika rollerna är balanserade som du får en propeller som är stor, kraftfull och agerar med full energi mot mål och resultat. En obalanserad propeller gör det motsatta.

Tid & plats

Online
15-16 februari

Stockholm
12-13 september

Online
21-22 november

Investering

7 000 :- (exklusive moms)

Kursledare

Kursledaren är certifierad ICF-coach på PCC-nivå.

Examen, diplom m.m.

Intyg

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Coachande Ledarskap i praktiken Propellermodellen ® , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 2 recensioner.

Louise Key Hedberg

Bra genomgång av modellen och mycket bra med övningar och rollspel för ökad förståelse. Utbildaren var kunnig, lugn och professionell. Jag hade helst utfört utbildningen live, i övrigt mycket nöjd!

Marie Havemose

Tänk att skulle bli så roligt och givande att uppdatera sig efter 15 år som Coach. Fick nya infallsvinklar och verktyg, fick samarbeta med blivande coacher och oj vad givande det blev. Tack CoachCompanion! Alla skulle uppdatera sig emellanåt, det ger både ny kunskap och ny energi.

CoachCompanion

CoachCompanion – ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag inom professionell coaching och ledarskap

CoachCompanion vet vad professionell coaching är och vilken skillnad det gör. CoachCompanion erbjuder allt från det coachande ledarskapet för chefer till grundläggande utbildningar för privatpersoner som vill stärka sitt CV och rusta sig med professionella verktyg. CoachCompanion är ett av...


Läs mer om CoachCompanion och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CoachCompanion

CoachCompanion
Saltmätargatan 5
11359 Stockholm

Tel: 040 - 30 68 60

Recensioner
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 378 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Coachande Ledarskap i praktiken Propellermodellen ® från CoachCompanion, fyll i dina uppgifter: