Visa utbildning.se som: Mobil

Coachande förhållningssätt

CoachCompanion
Kort om utbildningen
2 dagar
9 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-09-02 - Malmö
Malmö, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Malmö
2019-09-02  
9 900 SEK
2020-01-07  
9 900 SEK
Stockholm
2019-09-12  
9 900 SEK
2019-11-26  
9 900 SEK
2020-01-22  
9 900 SEK

Kursbeskrivning

Med ett coachande förhållningssätt skapar du goda resultat genom motiverade och självgående medarbetare. Ta tillvara på kraften hos dina medarbetare och skapa förutsättningar för dem att växa och lyckas. Genom coachande förhållningsätt får du nöjdare medarbetare och det ger i sin tur minskad sjukfrånvaro, ökad produktivitet och nöjdare kunder. Coachande förhållningssätt ger goda förutsättningar för att skapa en hållbar och hälsosam arbetsmiljö och det gereffekt på det ekonomiska resultatet.

Det coachande förhållningssättet är en tvådagars utbildning med en mix av teori och övningar. Under dagarna får du konkreta verktyg som du kan ta med dig och applicera direkt i din verksamhet.

– aktivt lyssnande

– kraftfulla frågor

– mål och målsättning

– värderingar i arbetslivet

– motivera dina medarbetare

– konsten att ge feedback

Påbyggnadsutbildning på 2 dagar

Vill du satsa ännu mer och utveckla ditt coachande ledarskap kan du bygga på med ytterligare 2 dagar och gå Coachande ledarskap i praktiken. De andra två dagarna utgår från vår egen propellermodellen®  som tydliggör hur du inte bara kan, utan behöver, balansera din lyhördhet i det coachande förhållningssättet med att vara en tydlig chef och inspirerande ledare. Det är först när de tre olika rollerna är balanserade som du får en propeller som är stor, kraftfull och agerar med full energi mot mål och resultat. Läs mer genom att klicka HÄR

Målgrupp

Chefer och ledare med eller utan personalansvar. Du som vill utveckla ditt coachande förhållningssätt.

Upplägg

Det coachande förhållningssättet är en tvådagars utbildning med en mix av teori och övningar. Under dagarna får du konkreta verktyg som du kan ta med dig och applicera direkt i din verksamhet.

Du får verktyg för att utveckla ditt aktiva lyssnande, ställa kraftfulla frågor, mål och målsättning, värderingar i arbetslivet samt enkla verktyg för att motivera dina medarbetare och utveckling i konsten att ge feedback.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Coachande förhållningssätt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

CoachCompanion

CoachCompanion

CoachCompanion – ett av Sveriges äldsta coachföretag

CoachCompanion vet vad kraftfull coaching är och vilken skillnad det gör. CoachCompanion erbjuder allt från executive coaching och coachande ledarskap för höga chefer till grundläggande utbildningar för samtliga medarbetare. CoachCompanion är ett av de äldsta coachföretagen i Sverige med ackreditering...


Läs mer om CoachCompanion och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CoachCompanion

CoachCompanion
Saltmätargatan 5
11359 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Coachande förhållningssätt!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 176 recensioner.
Alla recensioner för arrangören