Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Recensioner av Utveckla ditt ledarskap - Ledarskapsprogram för erfarna chefer

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 5 recensioner.

Marie Neffler, Sektionschef - Akademikernas a-kassa
(5)
Jag har fått nytändning på jobbet sen utbildningen. Vi fick så många bra verktyg, metoder och insikter för att för att bli en ännu mer medveten chef och ledare. Nu har jag koll på vad som krävs för en målinriktad verksamhet och att kunna bidra till att få ännu mognare medarbetare. Erfarna utbildare med egna erfarenheter som chefer och kursare fr...
Visa mer
Kelly Haag, Field Service Manager - Diebold Nixdorf
(5)
En otroligt givande kurs som gav mig många användbara verktyg för både min personliga utveckling i chefsrollen samt för att utveckla min organisation. Lärde dessutom känna en massa erfarna chefskollegor att nätverka vidare med! Denna kurs är helt rätt för dig som är beredd att ta nästa steg som ledare
Linda Wiman, Chef Affärsområdesutveckling - Magnolia Bostad AB
(4)
Jag har deltagit på ett flertal av Chefshusets utbildningar. Jag uppskattar de inspirerande och engagerande föreläsningarna samt att det är matnyttigt, med många bra verktyg som är användbara i praktiken. Generellt proffsigt arrangerat med duktiga och erfarna föreläsare. Väl värt investerad tid.
Christine Cars-Ingels, Kanslichef, Riksförbundet HjärtLung
(5)
På kursen fick jag tid att analysera min och andras bild av mig som ledare. När jag ringade in min värdegrund och mina drivkrafter kunde jag lättare sätta upp en vision för framtiden, och på sista dagen hade jag målbilden klar för mig.
Karin Wallenbert, Experienced Business and Finacial Controller, Forsen Projekt AB
(5)
Utveckla ditt ledarskap är absolut en av de bättre kurser jag gått. Det gav mig många tankeställare om mig själv, mina styrkor och svagheter och genom konkreta, verklighetsnära exempel lärde mig kursledarna bra verktyg och erfarenhetsutbyte för en chefs alla olika utmaningar. Kan varmt rekommenderas!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!