Förstärk ditt ledarskap

Chefakademin – tidigare Mgruppen
Kort om utbildningen
4 dagar
34 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2023-05-09 09:00 - Stockholm
Öppen utbildning
Stockholm

Beskrivning av: Förstärk ditt ledarskap

Effektivt ledarskap börjar med en fördjupad personlig förståelse för ditt eget unika sätt att agera som ledare och hur just du kan bli mer effektiv när du leder andra. 

Att förstärka ditt personliga ledarskap är nyckeln till framgång i ett arbetsliv där förändringstakten hela tiden upplevs gå allt snabbare. Som chef och ledare med både erfarenhet och ledarskapsutbildning i bagaget vill du nu utveckla din ledarskapsförmåga ytterligare för att kunna påverka, motivera och utveckla individer och grupper att nå uppsatta mål.

Förstärk ditt ledarskap är ett intensivt, engagerande och inspirerande program där du får personligt grundade ledarskapsverktyg som gör verklig skillnad för att skapa resultat. Du får konkreta modeller för ett personligt ledarskap som du direkt kan använda i din arbetssituation. 

Utbildningen ger ett unikt upplevelsebaserat lärande med övningar i olika sätt att agera som ledare, reflektion och samtal med andra chefer och ledare i liknande situation, träning i smågrupper, både egna och andras angelägna fallbeskrivningar och ett teoretiskt ramverk. Dina lärdomar kan du på ett direkt och självklart sätt använda i din ledarskapsvardag.

Programinnehåll

Delar ur innehållet:

  • Förändringsprocesser och dess dynamik
  • Coachning som ledarverktyg
  • Relationskompetens
  • Självkännedom och personligt ledarskap

Målgrupp

Förstärk ditt ledarskap är programmet för dig som har flera års erfarenhet som chef eller ledare. Du har tidigare gått ledarutvecklingsprogram där du har fått både verktyg och teoretiska modeller för ditt ledarskap. Nu vill du få ny inspiration, uppdatera dig och få möjlighet att fördjupa ditt ledarskap ytterligare.

Mat & logi

Kost och logi tillkommer med totalt 8200 kr (exklusive moms).

Erbjudande

Ibland sker oförutsedda händelser. Du kan bli akut sjuk eller drabbas av olycksfall. När du bokar denna utbildning har du möjlighet att komplettera med avbokningsskydd – en trygghet både för dig och för företaget/organisationen.

Kursledare

Susanne Markovska

Susanne Markovska bidrar med ett humanistiskt och resultatinriktat ledarskap så att organisationer kan vara både mänskliga och hållbart framgångsrika. Hennes personliga ledarskap brukar beskrivas som både hårt och mjukt, vilket avspeglas i alla hennes program, som både utmanar och stöttar deltagarna i sin utvecklingsprocess.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förstärk ditt ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Chefakademin – tidigare Mgruppen

Gedigna ledarskapsutbildningar för ett personligt ledarskap

Chefakademin, tidigare Mgruppen, är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag med spetskompetens inom ledarskap. Hos oss hittar du utbildningar för dig som chef eller ledare men också managementprogram och skräddarsydda utvecklingsinsatser för att utveckla ledning och organisation. Med rötter från 1931...


Läs mer om Chefakademin – tidigare Mgruppen och visa alla utbildningar.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 85 recensioner.

Sofia B
Kent L
Lena K
Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 85 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 1281 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Förstärk ditt ledarskap från Chefakademin – tidigare Mgruppen, fyll i dina uppgifter: