Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Utvecklingssamtalet

Chef.
Kort om utbildningen
1 timme
2 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: När det passar dig - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Att hålla ett utvecklingssamtal som faktiskt leder fram till konkreta mål som går att följa upp är svårare än det låter. Denna praktiska träning hjälper dig att göra nästa samtal givande på riktigt.

I Chefs webbkurs ”Utvecklingssamtalet”  får du:

  • En unik möjlighet att träna på att hålla coachande utvecklingssamtal i en säker miljö genom e-simulering.
  • Praktisk övning som hjälper dig att förändra ditt beteende. Denna webbkurs ger dig möjlighet att träna, träna och träna igen!

Här får du träna dina färdigheter i att hålla ett utvecklingssamtal. I ett realistiskt scenario kommer du att möta medarbetaren Lisa, och du kommer att få coacha henne genom samtalet. Din uppgift är att hitta bästa vägen och de val du gör får olika konsekvenser. Du kommer att få återkoppling av din coach som hjälp på vägen, när du behöver det.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen passar bra för dig som är ny som chef eller för dig som behöver fördjupa och träna på utmanande situationer i vardagen i rollen som chef.

Kursinnehåll

I den här webbkursen får du:

  • Lära dig hur du håller ett givande utvecklingssamtal.
  • Praktisk träning i en säker e-simulering.
  • Tips om hur du coachar din medarbetare till att sätta sina årliga mål och hur de ska realiseras.

Upplägg

Webbkursen ”Utvecklingssamtalet” består av en teoridel och en e-simulering med skådespelare i realistiska scenarier. Efter simuleringen får du gå igenom ett kortare prov, som visar att du har förstått hur du kan gå till väga.

Bli bättre på att hålla utvecklingssamtal så kommer du kunna hjälpa dina medarbetare att sätta mål som går att följa upp!

Examen, diplom m.m.

När du klarat av det avslutande slutprovet genereras ett personligt diplom som innehåller ditt namn, namnet på kursen och en notering om vilket år du genomförde kursen. Varje diplom har en unik direktlänk, som du enkelt kan kopiera och mejla till kolleger eller publicera på sociala medier. Du har alltid tillgång till ditt personliga diplom genom att klicka på ditt namn i menyraden på Chef.se, och sedan välja fliken “Webbkurser”.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Utvecklingssamtalet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Chef.

Chef.

Chef är ett modernt medieföretag som har som målsättning att ta Sveriges chefer vidare. Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning. Chef finns där chefer finns. Chef...


Läs mer om Chef. och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Chef.


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Utvecklingssamtalet!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 31 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar