Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Upskilling för dig, teamet och hela organisationen

Chef.
Kort om utbildningen
3,5 timmar
2 495 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-28 13:00 - Distans
Distans
Svenska
Kommande starter
Distans
2 495 SEK
2020-09-28

Distans
2 495 SEK
2020-11-09

Kursbeskrivning

Vi står på tröskeln till en läranderevolution – alla på arbetsmarknaden måste lära och utveckla sig mer, snabbare och effektivare än någonsin, eftersom världen förvandlas som aldrig tidigare. Det här ställer stora och nya krav på alla chefer och ledare.

World Economic Forum visade redan 2019 att en genomsnittlig medarbetare i världen behöver lägga 101 dagar på kompetensutveckling fram till 2022 för att bara klara sitt jobb. Det är över 10 gånger mer än vi investerar idag. 

Även om utmaningarna är många, är möjligheterna desto fler. De senaste åren har innovationskraften inom kompetensutveckling fullständigt exploderat. Men det är allt för få som känner till och drar nytta av den här innovationsvågen. Skillnaden mellan de som hänger med och de som står kvar växer exponentiellt.

OM SEMINARIET

Det här seminariet visar hur arbetet med kompetensutveckling förändras, vilka de senaste trenderna är och presenterar de främsta casen i världen. Det visas tydligt varför arbetet måste och kan innoveras, med digitalisering som främsta motor. Hur det livslånga lärande kan göras konkret och smart genom det vi kallar ”upskilling” och ”reskilling”.

På seminariet presenteras hur organisationer kan skapa en kultur av nyfikenhet och utveckling med lika delar vardagslärande och utbildning. Föreläsaren delar frikostigt med sig av verktyg och tips för hur kompetensutveckling kan lyfta chefer, team och hela organisationer till nya nivåer.

Den populäre föreläsaren Pär Lager får sällskap av Marie Hellander Larsson, HR-direktör vid Akademiska Hus, som berättar hur fastighetsbolaget bedriver sitt arbete med kompetensutveckling.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Föreläsningen riktar sig till dig som är nyfiken på framtidens lärande, och som funderar över hur din organisation behöver fylla på med kunskaper för att förbli relevant i framtiden.

Tid & plats

Seminariet ges digitalt via Zoom och pågår 13.00-16.30.

Kursledare

Pär Lager är en av Sveriges ledande personer inom innovation och trender kring organisationers kompetensutveckling och lärande. Idag arbetar Pär i flera styrelser, som rådgivare inom ledarskap och kompetensutveckling samt skriver böcker och föreläser.

Tidigare har Pär bland annat varit VD för Berghs School of Communication, medgrundare och styrelseordförande för Academy, chef för omvärldsanalys och strategi på Svenska Spel, chef för affärsutveckling på Observer/Sifo och politiskt sakkunnig hos Utbildningsdepartementet.

Han har skrivit två ledarskapsböcker. Den senaste, ”Förändringsprincipen”, kom våren 2019. Våren 2021 kommer Pärs nästa bok som handlar om hur vi kan innovera kompetensutveckling för chefer, team och hela organisationer.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Upskilling för dig, teamet och hela organisationen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Chef.

Chef.

Chef är ett modernt medieföretag som har som målsättning att ta Sveriges chefer vidare. Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning. Chef finns där chefer finns. Chef...


Läs mer om Chef. och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Chef.


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Upskilling för dig, teamet och hela organisationen!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 31 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar