Visa utbildning.se som: Mobil

Spara tid - bli ett Outlookproffs

Chef.
Kort om utbildningen
Egen takt, ca 1 tim
395 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: När det passar dig - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Petra Brask

Kursbeskrivning

Hemmajobbare som inte får något gjort på grund av översvämmade inkorgar, spretiga att-göra-listor och osynkade kalendrar? Ta kontroll och låt Outlook göra jobbet.

Mejlprogrammet Outlook utgör en stor del av mångas arbetsvardag, och mejlhanteringen kan i värsta fall bli en riktig tidstjuv. Får du mycket e-post är det lätt hänt att mejlen slutar vara ett kommunikationsverktyg och istället blir en oorganiserad att göra-lista som sätter agendan för hur du utnyttjar din arbetstid. Med ordning och reda i Outlook tar du kontroll över ditt arbetssätt, och genom att utnyttja de smarta funktioner som finns tillgängliga blir du mer effektiv på jobbet.

Känner du igen dig i mejlstressen? Då kan det vara dags att koppla grepp om e-postflödet och låta verktygen arbeta åt dig istället för tvärtom.

OBS: Innehållet i kursen är anpassat för Outlook på PC. Kursen är ett utdrag ur den mer omfattande kursen Personlig effektivitet.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Chefs webbkurs ”Spara tid – bli ett Outlookproffs” passar dig som:

  • Upplever din Outlook-inkorg som rörig och ineffektiv.
  • Lägger mycket tid på mejlhantering.
  • Önskar dig en lättöverblickad kalender.
  • Längtar efter en helt tom inkorg – ”inbox zero”.

Kursinnehåll

Chefer lägger i snitt två timmar per dag på att hantera e-post – tid som du med all säkerhet kunde använt bättre. Utan tydlig struktur i Outlook kan det vara svårt att prioritera mellan uppgifter, och mailandet avbryter ständigt ditt arbete.

I denna webbkurs får du konkreta tips om användbara funktioner som förenklar arbetet i Outlook och smarta metoder för hur du kan angripa inkorgen på ett effektivt sätt som frigör tid.

Upplägg

Chefs webbkurser är framtagna specifikt för att passa dig i din roll som chef. Du genomför kursen i din egen takt – när, hur och på vilken enhet du vill. Du väljer själv när du är redo för slutprovet. Du har även full kontroll över din egen personliga kunskapsbank.

Kursledare

Petra Brask har med över 20 års arbetslivserfarenhet undervisat i tidseffektivitet för tusentals deltagare både i Sverige och internationellt. Hon har utbildat och coachat både chefer och anställda i en mängd organisationer, allt från FN till Coca-Cola.

Petra är en efterfrågad effektivitetsexpert i media och press. Hon var programledare för TV-serien Tidsjakten som gick på SVT hösten 2014, där hon hjälpte deltagare att få tiden att räcka till för jobb, sömn och fritid. I oktober 2017 släppte hon sin första bok inom det här ämnet med titeln: ”Vem bestämmer över din tid? – konsten att frigöra tid och energi” Nu är hon aktuell med en ny bok för ungdomar ”Koll på tiden? – tips för skola, fritid, vänner, sömn” som släpptes i januari 2019.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Spara tid - bli ett Outlookproffs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Chef.

Chef är ett modernt medieföretag som har som målsättning att ta Sveriges chefer vidare. Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning. Chef finns där chefer finns. Chef...


Läs mer om Chef. och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Chef.


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Spara tid - bli ett Outlookproffs!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 31 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Spara tid - bli ett Outlookproffs från Chef., fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar