Visa utbildning.se som: Mobil

Ny som chef - de första 100 dagarna

Chef.
Kort om utbildningen
2-10 timmar (beroende på genomförandetakt)
995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: När det passar dig - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Det sägs att du har 100 dagar på dig att göra avtryck som ny chef. Då ska du ha visat vem som bestämmer, ha förändrat, effektiviserat och förbättrat resultatet. Men du kan vara lugn – de 100 dagarna är en myt!

Ändå är början viktig – då lägger du grunden för hur du ska vara chef och hur du uppfattas. Har du inte erfarenhet av att leda andra kan du behöva stöd i din nya roll.

Att vara chef kan kännas ensamt. Har du just klivit in i din nya ledarroll har du kanske inte heller någon självklar kollega att fråga om råd på vägen. Denna webbkurs är tänkt att fungera som ett stöd för dig som är ny på chefsjobbet och som behöver orientera dig inom chefskapets viktigaste aspekter – som att leda och motivera ditt team, sätta mål och kommunicera, fatta beslut och hantera förändringsarbete och konflikter.

Du får tips som visar dig i rätt riktning, övningar att genomföra på din arbetsplats, handplockade lästips och insikter från Chefs experter. Gör ett kursavsnitt i veckan, eller hela kursen under en och samma vecka – det är upp till dig. Huvudsaken är att du blir dina medarbetares bästa möjliga chef!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Webbkursen ”Ny som chef – de 100 första dagarna” passar dig som:

  • Är ny i arbetsledande position
  • Vill ha tips om hur du kan etablera och utveckla ditt ledarskap
  • Behöver skaffa överblick inom de viktigaste chefsområdena

Upplägg

Du genomför kursen i din egen takt – när, hur och på vilken enhet du vill. Spara viktiga delar av kursen till din personliga kunskapsbank och du kan även pausa kursen och återkomma senare. Välj själv när du är redo för slutprovet och gör det flera gånger. Efter avklarad kurs får du ett digital diplom du kan dela i sociala medier.

Erbjudande

Är ni fler som vill gå Chefs webbkurs ”Ny som chef – de 100 första dagarna”?
Vad roligt! Alla webbkurser går att köpa till en större grupp, t.ex. alla chefer på ditt företag eller samtliga kollegor på en avdelning. En rabattstege tillämpas från köp av fem licenser. Vid gruppbeställning blir en på företaget tilldelad rollen som ”administratör” och får tillgång till en översiktssida. Det gör det enkelt att se vilka medarbetare som har påbörjat, genomfört och klarat webbkursen.

Kursledare

Maria Gerlofsson

Maria Gerlofson är ekonom, certifierad coach, journalist och författare, samt bokredaktör på Chef. Hon är konsult i kommunikation, ledarskap och kreativitet i företaget Act and Grow. Maria är utbildad inom stresshantering med ACT, Acceptance and Commitment Training, och seminarieledare för Chef Seminarium inom stresshantering och hållbart ledarskap.

Maria var tidigare chefredaktör på Tidningen PS! och LevaPS! om personlig utveckling och psykologi. Hon har varit redaktör på Tidningen Ledarskap och Platsforum Management på Svenska Dagbladet. Hon har även varit improvisationsskådespelare och teaterlärare. Hon är också författare till böckerna ”Drömchef eller stressmakare? 9 vägar till hållbart ledarskap”, ”Mod – Stå upp för dig själv” och ”Coachboken”, tillsammans med Anja Lindberg.

Texterna och lästipsen i den här webbkursen har satts ihop av Maria. På vägen kommer du också möta flera av Chefs ämnesexperter. Dessa har du möjlighet att bekanta dig närmare med i Chefs fördjupade webbkurser – som du här får glimtar ur.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ny som chef - de första 100 dagarna, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Chef.

Chef är ett modernt medieföretag som har som målsättning att ta Sveriges chefer vidare. Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning. Chef finns där chefer finns. Chef...


Läs mer om Chef. och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Chef.


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ny som chef - de första 100 dagarna!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 31 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ny som chef - de första 100 dagarna från Chef., fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar