Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Motiverande Ledarskap Plus

Chef.
Kort om utbildningen
11 månader
39 000 SEK exkl. moms
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Ett ledarskapsprogram som finns där du är. Ta del av digitala träningar online och förstärk ditt ledarskap med hjälp av en personlig coach i upp till ett år. Kursstart när det passar dig!

Få kunskap och praktisk träning inom ledarskap utan att behöva lägga onödig arbetstid i klassrum. Dessutom slipper du kostsamma resor. En inspirerande och resultatinriktad utvecklingsprocess som löper under max ett år.

BLENDED LEARNING MED EGEN COACH

Motiverande Ledarskap Plus hjälper dig att ta steget till att våga, kunna – och göra. Oavsett vilka utmaningar du har så kommer du i det här träningsprogrammet att få med dig konkreta tips och verktyg som du direkt kan omsätta i praktiken. Här får du helt enkelt både koll och träning på det du ska kunna som chef eller ledare.

Efter genomgången ledarskapsutbildning har du:

  • blivit bättre på hur du leder dig själv, verksamheten, individen och teamet
  • implementerat önskat beteende med hjälp av stöd av en egen personlig tränare  en resurs som under korta men effektiva coachingmöten guidar dig genom programmet
  • tränat dig i alla nyckelarbetsuppgifter genom fiktiva e-simuleringar med stöd av en virtuell coach

Programmet i ledarskapsutveckling tar dig igenom en blended learning-process innehållande en självskattning, gediget träningsmaterial både i fysisk och digital form, vägledande handlingsplan, personliga möten hos dig/på Skype eller liknande, inspelade föredrag, träning i e-simuleringar, etc.

Vi stödjer dig genom processen, via din personliga tränare, samt ger dig verktyg för att verkligen omsätta insikter i förändringar i beteende och attityder.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Programmet riktar sig till ledare på mellannivå till högre nivå. Du är antingen chef som leder medarbetare, andra chefer, gruppchefer, avdelningschefer, men du kan även vara specialist som leder dig själv, leder projekt, etc.

Kursinnehåll

  • Leda mig själv
  • Leda verksamheten
  • Leda individen
  • Leda teamet

Upplägg

Programmet tar dig igenom en blended learning-process innehållande en självskattning, gediget träningsmaterial både i fysisk och digital form, vägledande handlingsplan, personliga möten hos dig/på Skype eller liknande, inspelade föredrag, träning i e-simuleringar, etc.

Kursledare

Eva-Karin Källen, Göteborg
Sedan 2004 har jag haft förmånen att träna många hundra ledare i stora och små organisationer. Jag är civilekonom i grunden och har även läst organisationspsykologi med mera. Mitt fantastiska yrke ger mig stor glädje varje dag.

Lars Oredsson, Stockholm
Har ett brett kunskapsområde och utbildning från Handelshögskolan i Stockholm. Gedigen ledarerfarenhet som konsult och VD från så väl uppstarter samt drift av egna bolag.

I de individuella mötena blir du coachad av en professionell ledartränare. Vem som blir din coach beror på var i landet du bor och var du vill träffas. Våra 20-talet ledartränare som finns över hela Sverige har mångårig erfarenhet av att leda människor/grupper i olika former. De har även egen ledarerfarenhet t.ex. som VD, linjechef och från uppstarter och drift av olika verksamheter.

Ledartränarna är certifierade i att ge dig maximal effekt i den individuella coachningen i Motiverande Ledarskap Plus.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Motiverande Ledarskap Plus, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Chef.

Chef.

Chef är ett modernt medieföretag som har som målsättning att ta Sveriges chefer vidare. Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning. Chef finns där chefer finns. Chef...


Läs mer om Chef. och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Chef.


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Motiverande Ledarskap Plus!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 31 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar