Visa utbildning.se som: Mobil

Möten som ger resultat – framtidens effektiva arbetssätt

Chef.
Kort om utbildningen
2 halvdagar
3 995 - 5 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-11-29 09:00 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Aldrig förr har svenska chefer och tjänstepersoner suttit i så många digitala och hybrida möten. Den här utbildningen är till för dig som vill hitta kraften i en framåtlutad, hållbar möteskultur och få bättre resultat av era möten. 

Den interna kommunikationen har aldrig varit så viktig som den kommer att vara i de framtida hybrida arbetssätten. Denna utbildning ger dig grunderna för effektiva och engagerande möten.

Du får inspiration, kunskap och konkreta verktyg för att kunna förbereda, planera och leda fysiska, digitala och hybrida möten mot önskat resultat. Du får tips och möjlighet att reflektera kring din/er interna kommunikation, samt kring valet av den lämpligaste kommunikationskanalen för det du vill förmedla. 

Du kommer även få kunskap och konkreta verktyg hur du kan skapa en framtidsorienterad, hållbar möteskultur i din organisation.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som vill bli bättre på att leda grupper i effektiva workshops och arbetsmöten. Exempelvis chefer, teamledare, gruppledare, projektledare, processutvecklare, verksamhetsutvecklare, förändringsledare , HR-strateger, kommunikatörer och många fler. 

Inga förkunskaper krävs, även om det är bra med en viss möteserfarenhet.

Kursinnehåll

Allt detta får du med dig från utbildningen:

 • Metoder och tekniker för att kunna leda effektiva och engagerande möten 
 • Kunskap kring hur du skapar effektfulla möten 
 • Inspiration och insikt kring hur du kan skapa en hållbar möteskultur 
 • Reflektion och dialog kring olika interna kommunikationskanaler
 • Vad investerar vi i mötestid och hur kan man mäta effekten? 
 • Hur värderingar och ledarskap kan levandegöras genom era möten 
 • Möten som stärker och ökar er måluppfyllelse 
 • Framtagande av rätt syfte och rätt mål, som lägger grunden för ditt möte 
 • Konkreta tips för hur du förbereder och planerar ett möte för maximal effekt oavsett i vilket format 
 • Agendan – en bra mötesnudging 
 • Optimala inledningar och avslutningar på dina möten 
 • Metoder och verktyg för att skapa engagemang och delaktighet 
 • Kunskap och tips för digitala, fysiska och hybridmöten 

Upplägg

Utbildningen omfattar två lärarledda halvdagar samt gruppcoachning, 3 x 45 minuter. Utbildningstillfällena äger rum 26/10 + 16/11, kl 09.00-12.00.Du bör kunna delta vid båda tillfällena som ingår i den start du anmält dig till.

Halvdagarna är indelade i tre pass om 50 minuter pass med paus mellan de olika passen. Utbildningen är upplagd så att det är korta pass med teorigenomgång och därefter tillämpning/övning. 

Kursledare

Heléne Arvidsson har arbetat som chef och ledare i 20 år. Hon har svart bälte i ledarskap och intern kommunikation. Hon blev en av tre finalister i Årets Framtidschef, och Årets General Manager inom hela Scandic-koncernen 2017. Sedan 2018 är hon vd för gr8 meetings, vars mission är att bidra till bättre möten i organisationer och mellan människor. 

Micke Darmell är Sveriges mötesevangelist nummer ett. Han har satt möteskulturen på agendan och är grundare av Möteskulturdagen, som i år arrangeras för 14:e året i rad. 

2020 vann han Eventbranschens största individuella pris, Narrenpriset. En del av motiveringen lyder: ”Få personer i Sverige har bidragit till att utveckla möten mer än denne karismatiske personlighet”. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Möten som ger resultat – framtidens effektiva arbetssätt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Chef.

Chef är ett modernt medieföretag som har som målsättning att ta Sveriges chefer vidare. Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning. Chef finns där chefer finns. Chef...


Läs mer om Chef. och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Chef.


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Möten som ger resultat – framtidens effektiva arbetssätt!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 31 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Möten som ger resultat – framtidens effektiva arbetssätt från Chef., fyll i dina uppgifter: