Visa utbildning.se som: Mobil

Fem steg mot en lärande organisation

Chef.
Kort om utbildningen
3 dagar
6 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-09-21 13:30 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Möt HR-profilen Siri Wikander med färsk praktisk erfarenhet av att bygga en öppen och lärande organisation som ger mätbara resultat bland både medarbetare och kunder.

Under denna digitala kurs i tre delar får du konkreta tips för att skapa en organisation där varje medarbetare tar ansvar för sin egen och organisationens utveckling.

Siri Wikander lägger stor vikt att gå igenom vilka beteenden som skapar en öppen och lärande kultur och vilka konkreta och mätbara insatser man kan göra.

Siri Wikander tar avstamp i deltagarnas egna utmaningar och du får lära dig vad du kan göra för att öka ditt eget dagliga lärande och hur du kan bidra till att öka samarbetet inom ditt team så att allas kompetens tas tillvara och hur ni kan bli innovativa tillsammans. Du får också konkreta verktyg för att mäta framgång så att du kan förklara för de som sitter på budgeten varför dessa insatser lönar sig.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som är chef och/eller ledare. Oavsett om du är chef inom HR, försäljning eller ekonomi eller annan typ av ledande befattning, så är den gemensamma faktorn att du vill öka ditt individuella lärande, ditt teams förmåga att ta tillvara på varandras kompetenser samt din organisations förmåga att anpassa sig och löpande förbättra sitt kunderbjudande. 

Kursinnehåll

Målet med utbildningen är att du ska kunna:

  • Olika sätt att öka ditt eget lärande
  • Öka samarbetet i ditt team
  • Öka kunskapsdelningen inom organisationen
  • Förstå vikten av en öppen kultur och vilka insatser man kan göra
  • Mäta effekten av insatser

Upplägg

Två digital halvdagsföreläsningar via Zoom, plus en 45 minuter lång coachningssession där du får vägledning kring dina egna utmaningar.

Erbjudande

Ta med kollegorna - gå 3 för 2!

Kursledare

Siri Wikander

Siri Wikander är en uppskattad konsult och föreläsare inom digitalt samarbete och lärande. Hon har en bakgrund inom HR och kommunikation på både ScandicAxfood och Hemfrid. Hon är medlem av Berghs pedagogiska råd.

På Scandic har hon, bland annat, lett arbetet med att implementera ett helt nytt sätt att arbeta med lärande bland de 18 000 medarbetarna, med nya digitala verktyg, nya sätt att jobba och nytt ledarskap.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Fem steg mot en lärande organisation, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Chef.

Chef är ett modernt medieföretag som har som målsättning att ta Sveriges chefer vidare. Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning. Chef finns där chefer finns. Chef...


Läs mer om Chef. och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Chef.


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fem steg mot en lärande organisation!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 31 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Fem steg mot en lärande organisation från Chef., fyll i dina uppgifter: