Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Coachning i vardagen

Chef.
Kort om utbildningen
Egen takt
2 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: När det passar dig - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Coachning är en viktig del av ledarskap i dag, men det råder stor okunskap om vad det faktiskt är. Den som har ett coachande förhållningssätt kan hjälpa sina medarbetare att mer effektivt nå sina mål.  

Det är inte nödvändigtvis din roll som chef att motivera dina medarbetare. Men du kan bidra med förutsättningarna för att låta medarbetaren motivera sig själv i jobbet.

Coachning kan beskrivas som en informell ledarfilosofi med utgångspunkt i individens eller medarbetarens egen vilja till lärande och utveckling.

Att ge medarbetaren en chans att utvecklas ökar generellt hennes eller hans motivation och därmed prestationerna. Coachning är en sådan utvecklingschans.

Efter webbkursen har du:

  • Lärt dig hur du ger effektfull coachning.
  • Fått praktisk träning på ett coachande förhållningssätt.
  • Övat dig i fiktiva träningsscenarier med en medarbetare.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen är för alla som vill bli bättre på att coacha sina medarbetare.

Kursinnehåll

I webbkursen kommer du att hjälpa Katarina, som är chef med personalansvar, i en coachningsituation. En av hennes medarbetare, Mikael, söker upp henne för att få hjälp med en utmaning som han har. Katarina behöver din hjälp för att dels inse vari den egentliga orsaken ligger, och dels att få Mikael själv att förstå detta och sin egen roll i det. 

Webbkursen består av en e-simulering där du som genomförare kommer ställas inför fler träningsscenarier. Nästa steg i kursern beror på hur du har agerat i dessa scenarios. 

Upplägg

Kursen är en e-simulering vilket innebär att det är en interaktiv video som innehåller frågor och filmsnuttar.

Investering

1995 kr och 40 minuter av din tid. Då får du: 

  • En unik möjlighet att träna coachning i en säker miljö genom e-simulering. Simuleringarna är uppbyggda kring realistiska scenarier.

  • Praktisk övning som hjälper dig att förändra ditt beteende. Denna webbkurs ger dig möjlighet att träna, träna och träna igen!

  • Ett digitalt diplom med ditt namn, namnet på kursen och en notering om vilket år du genomförde kursen. Diplomet bevisar att du har blivit godkänd av Chef och har en unik direktlänk, som du enkelt kan kopiera och mejla till kolleger eller publicera på sociala medier.
  • En personlig kunskapsbank med information och lästips. Kunskapsbanken byggs upp samtidigt som du färdigställer kursen – och du har tillgång till den efter att kursen har avslutats.

Erbjudande

Från en till fem kursdeltagare kostar kursen 1995 kr per deltagare. 

Är ni fler som vill gå Chefs webbkurs ”Coachning i vardagen”?
Vad roligt! Samtliga kurser går att köpa till en större grupp t.ex. till alla chefer på ditt företag eller samtliga kollegor på en avdelning. En rabattstege tillämpas från köp av fem licenser. Vid gruppbeställning blir en på företaget tilldelad rollen som ”administratör” och får tillgång till en översiktssida. Det gör det enkelt att se vilka medarbetare som har påbörjat, genomfört och klarat webbkursen.

Kursledare

Webbkursen är framtagen i samarbete med kompetensutvecklarna Intermezzon som skapat prisvinnande e-simuleringar. Du kommer direkt i en fiktiv miljö få svara på frågor. Filmen spelas vidare beroende på dina svar.

Examen, diplom m.m.

När du klarat av det avslutande slutprovet genereras ett personligt diplom som innehåller ditt namn, namnet på kursen och en notering om vilket år du genomförde kursen. Varje diplom har en unik direktlänk, som du enkelt kan kopiera och mejla till kolleger eller publicera på sociala medier. Du har alltid tillgång till ditt personliga diplom genom att klicka på ditt namn i menyraden på Chef.se, och sedan välja fliken “Webbkurser”.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Coachning i vardagen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Chef.

Chef.

Chef är ett modernt medieföretag som har som målsättning att ta Sveriges chefer vidare. Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning. Chef finns där chefer finns. Chef...


Läs mer om Chef. och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Chef.


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Coachning i vardagen!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 31 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar