Visa utbildning.se som: Mobil

Coachande ledarskap - Så lyfter du dina medarbetare

Chef.
Kort om utbildningen
4 veckor
6 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-02-03 09:00 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Hur kan du, när hela världen befinner sig mitt uppe i ett krisläge, veta vad just dina medarbetare behöver hjälp och stöd med? Med metodiken coaching får du en grundläggande förståelse för samtalets betydelse och en konkret taktik som verkligen fungerar i verkligheten.

Att kunna prata med sina medarbetare är något som ibland tas för givet av arbetsgivare. Man får ofta en mall för utvecklingssamtal eller intervjufrågor som man ska följa när man rekryterar. Det kan möjligtvis gå bra. Men rätt många medarbetare brukar klaga på att de aldrig blir hörda eller lyssnade på.

I det här programmet, som syftar till att bli en coachande ledare, är närvaro och ett intresse för att lyssna på din medarbetare något vi medvetandegör och arbetar mycket med. För just att lyssna är en viktig nyckelkompetens för dig som både chef och coach. Att få en känsla för när du ska vara tyst och lyssna och när du ska prata är något vi tränar på. 

Programmet innehåller både teori med modeller och bakgrund, men stort fokus ligger på praktisk övning och feedback. Vi kommer att arbeta med personlig uppföljning med alla enskilda deltagare och anpassa oss utifrån det behov som just du har.

Vi kommer även tillhandahålla konkreta övningsuppgifter och metodstöd för att hålla coachingsamtal. De erfarna kursledarna bidrar med kompetens, erfarenhet och konkreta exempel från verkligheten.

Efter avslutad kurs så ska deltagarna självständigt kunna hålla coachingsamtal på en god nivå, som direkt ska kunna omsättas i verkligheten.

Efter kursen har du:

  • Verktygen och metoder för hur du använder coaching löpande i vardagen. 
  • Förståelse och träning för hur du antar ett coachande förhållningssätt.
  • Förståelse och träning för hur du håller lyckade coachingsamtal. 
  • Metoder för att skapa motivation hos medarbetare. 
  • Möjligheten att nätverka, träna och utbyta erfarenheter med andra chefer. 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Du som är chef eller leder personal.

Upplägg

Kursen pågår under tre veckor och blandar hemarbete, gruppsamtal och lektioner med kursledare. Vi träffas digitalt vid två tillfällen, och följer upp genom att coacha er i grupper för att se hur arbetet fortlöper och hur ni kan gå vidare.

Kursledare

Anna Lundwall är sedan flera år konsult inom organisationsutveckling och HR. Hon utbildar och coachar också ledare och ledningsgrupper. Att som ledare våga visa en rispa i fasaden för att nå sina medarbetare är Annas hemliga recept. Anna är utbildad beteendevetare och coach.

Benny Andersson har en gedigen erfarenhet inom försäljning och ledarskap från både retail och B2B. Han håller utbildningar inom både ledarskap och försäljning. Benny är särskilt fokuserad på det mänskliga mötet.

Erik Lundvall är en engagerad ledarskapsutvecklare med särskilt intresse för hållbarhet – både för människan och för organisationen. Han är utbildad pedagog med många års erfarenhet från skolans värld.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Coachande ledarskap - Så lyfter du dina medarbetare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Chef.

Chef.

Chef är ett modernt medieföretag som har som målsättning att ta Sveriges chefer vidare. Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning. Chef finns där chefer finns. Chef...


Läs mer om Chef. och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Chef.


 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Coachande ledarskap - Så lyfter du dina medarbetare från Chef., fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Coachande ledarskap - Så lyfter du dina medarbetare!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 31 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar