Visa utbildning.se som: Mobil

Bli mer effektiv – frigör tid och energi

Chef.
Kort om utbildningen
Egen takt
1 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: När det passar dig - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Chefs digitala grundutbildning i personlig effektivitet hjälper dig att prestera bättre på jobbet och må bättre genom att lära dig strategierna för att undvika stress.
Chefer lägger i snitt två timmar per dag på att hantera e-post, två timmar på avbrott och oförutsedda händelser – och resten av tiden går åt till möten. Hur kan du som chef ändra på detta och få mer tid till dina huvudsakliga uppgifter?

Kursen innehåller verktyg för att stoppa förhalningsbeteende och börja prioritera rätt arbetsuppgifter. Hur du bäst kan tacka nej till onödiga möten och en genomgång av digitala verktyg som kan hjälpa dig spara tid. Testa dig själv: är du en tidsoptimist, -realist eller -pessimist? Är du medveten hur mycket det påverkar dig i ditt dagliga arbete? Allt detta, och mycket mer, får du lära dig i Chefs webbkurs.

Verktyg och metoder – att använda direkt
Människohjärnan har inte förändrats nämnvärt sedan stenåldern och är egentligen inte alls perfekt anpassad för chefer som måste leda i dessa tider av omvälvande förändringar. Stressade chefer betar därför fortfarande av att-göra-listor med samma frenesi och stressnivå som om de var jagade av en sabeltandad tiger, konstaterar Chefs expert Petra Brask.

För att inte ge efter för stenåldersimpulserna behöver vi konkreta verktyg och rutiner som ger oss kontroll och får oss att arbeta smartare.

Målgrupp

Samtliga av Chefs webbkurser är skräddarsydda för att passa dig som chef. Chefs webbkurs ”Bli mer effektiv” är för dig som:

  • Vill prestera bättre genom att bli mer effektiv.
  • Vill ha en mer strukturerad och energifylld vardag.
  • Vill må bättre och undvika onödig stress på jobbet.

Kursinnehåll

Kursen är indelad i tre kursblock och varje kursblock har flera kapitel.

  • Kursblock A: Ta kontroll över din tid. Hur du kan fatta bättre beslut, stoppa förhalningsbeteendet och verktyg för att prioritera rätt. 
  • Kursblock B: Planera rätt. Bli tidsrealist, hantera tidstjuvar och få verktyg för bättre planering. 
  • Kursblock C: Jobba smart. Strukturera ditt arbete, mejlhantering och andra smarta verktyg i vardagen. 

Upplägg

Webbkursen är uppdelad i olika kursblock för att du enkelt ska kunna genomföra kursen i din egen takt. Du kan enkelt få en översikt över innehållet och gå tillbaka till tidigare kapitel och spara nya lärdomar i kunskapsbanken. Informativa texter varvas med filmer, dynamiska quiz och tankeväckade frågor. Efter kursen kan du göra ett kortare prov, för att se om du har förstått och lärt dig av kursens innehåll. 

Investering

1995 kr och 80 minuter av din tid. Då får du: 

  • Noga utvald, pedagogiskt presenterad kunskap inom personlig effektivitet,  hur du ska undvika stress och få mer energi.
  • Ett digitalt diplom med ditt namn, namnet på kursen och en notering om vilket år du genomförde kursen. Diplomet bevisar att du har blivit godkänd av Chef och har en unik direktlänk, som du enkelt kan kopiera och mejla till kolleger eller publicera på sociala medier.
  • En personlig kunskapsbank med information och lästips. Kunskapsbanken byggs upp samtidigt som du färdigställer kursen – och du har tillgång till den efter att kursen har avslutats.

Erbjudande

Från en till fem kursdeltagare kostar kursen 1995 kr.

Är ni fler som vill gå Chefs webbkurs om personlig effektivitet?
Vad roligt! Samtliga kurser går att köpa till en större grupp t.ex. alla chefer på ditt företag eller samtliga kollegor på en avdelning. En rabattstege tillämpas från köp av fem licenser. Vid gruppbeställning blir en på företaget tilldelad rollen som ”administratör” och får tillgång till en översiktssida. Det gör det enkelt att se vilka medarbetare som har påbörjat, genomfört och klarat webbkursen.

Ange i intresseanmälan att ni vill göra en gruppbeställning. 

Kursledare

Chef har tagit fram kursen tillsammans med en av Sveriges främsta effektivitetsexperter, Petra Brask. Sedan 1995 har hon utbildat chefer och medarbetare i en mängd olika organisationer, allt från FN till Coca-Cola.

Petra Brask är välkänd som tids- och effektivitetsexpert i både tv, radio och tidningar och har givit ut boken ”Vem bestämmer över din tid?”. I denna webbkurs kommer hon att ge dig verktygen för att ta kontroll över din tid, planera rätt och jobba smartare.

Examen, diplom m.m.

När du klarat av det avslutande slutprovet genereras ett personligt diplom som innehåller ditt namn, namnet på kursen och en notering om vilket år du genomförde kursen. Varje diplom har en unik direktlänk, som du enkelt kan kopiera och mejla till kolleger eller publicera på sociala medier. Du har alltid tillgång till ditt personliga diplom genom att klicka på ditt namn i menyraden på Chef.se, och sedan välja fliken “Webbkurser”.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Bli mer effektiv – frigör tid och energi, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner.

Sophia, webbkursköpare
Kursen gav en ny verktygslåda och eftertanke.
Kursdeltagare
Petra Brask är superproffsig: kunnig, tydlig och rolig.
Anna Wennerstrand, Chef, Hyresgästföreningen
Det är en bra mix mellan egenreflektion, tips, verktyg och fakta om hjärnan.

Chef.

Chef är ett modernt medieföretag som har som målsättning att ta Sveriges chefer vidare. Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning. Chef finns där chefer finns. Chef...


Läs mer om Chef. och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Chef.


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 31 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Bli mer effektiv – frigör tid och energi från Chef., fyll i dina uppgifter: