Visa utbildning.se som: Mobil

Bli diplomerad i coachande ledarskap

Chef.
Kort om utbildningen
5 veckor
12 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-09-28 09:00 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Det coachande förhållningssättet ger dig en stabil plattform för att jobba med såväl kultur som målstyrning och professionell coaching. Det här programmet bygger på att skapa din egen tydliga ledarskapskultur och ger dig effektiva verktyg.

Vad är ledarskap för dig? Om du googlar ordet så får du upp mer än 10 miljoner träffar. Varför har ledarskap blivit så viktigt? Allt fler i ledande positioner är idag mycket medvetna om värdet av att vara en bra ledare och hur det kan påverka dem själva  och deras medarbetare. Men hur gör man då för att påverka andra och genom sitt ledarskap skapa starka resultat?

En chef måste du följa på grund av position – en ledare vill du följa oavsett just position. Ledaren har förmågan att få andra att vilja följa i samma spår, ledaren är en förebild. Alla influerar någon. Men medvetenheten över vem – och hur mycket – är inte lika tydlig.

Den bästa investeringen för morgondagen är att utveckla ditt inflytande. Det är en av grundpelarna i ledarskapet och en central del som vi behandlar i utbildningen. Utbildningen kommer att sätta din karaktär och ditt personliga ledarskap i centrum, vilket innebär att det i första hand är du själv som är instrumentet. Få insikter att bära med dig livet ut!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Programmet riktar sig till dig som arbetar på verksamhetsledande nivå inom såväl privata som offentliga organisationer. 

Kursinnehåll

Ur kursinnehållet:

  • Framgångsrikt ledarskap
  • Kultur och ledning
  • Coachande ledarskap
  • Målstyrning
  • Karaktärsmatrisen

Upplägg

Utbildningen består av två moduler om två digitala halvdagar vardera, och avslutas med en halv dags diplomering från programmets moduler – totalt fem halvdagar.

Mellan de lärarledda tillfällena arbetar du med både praktiska och teoretiska uppgifter på egen hand.

Utbildningstillfällena äger rum 28/9, 7/10, 15/10, 21/10 och 27/10 klockan 09:00-12:00.Du bör kunna medverka vid samtliga tillfällen.

Erbjudande

Ta med kollegorna - gå 3 för 2!

Kursledare

Henrik Pettersson är en internationellt licensierad coach och författare. Med över 25 års erfarenhet som ledarskapscoach och utbildare har Henrik använt evidensbaserad kunskap och hjälpt stora företag som Volvo, H&M och Avis.

För att lyckas som ledare menar Henrik att vi var och en behöver fråga oss själva: Hur ser min plan ut för att utveckla mig själv? För att öka kompetensen i rollen att fortsätta utveckla andra så behöver vi kontinuerligt fylla på vår egen verktygslåda. Fokusera på självutveckling först – för att kunna utveckla andra.

Framgångstro, energi och målfokus är nyckelorden som ger oss den kraft vi behöver för att skapa starka resultat. Och det är precis vad Henrik förmedlar. Trots den avslappnade och trevliga atmosfär som Henrik sätter i rummet finns det ett djup och en eftertanke. 

Henriks motto är: Det är alltid action som skiljer människor åt! Välkommen med på resan mot starka resultat! 

Examen, diplom m.m.

Kursdeltagarna erhåller diplom efter avslutad examination.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Bli diplomerad i coachande ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Chef.

Chef är ett modernt medieföretag som har som målsättning att ta Sveriges chefer vidare. Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning. Chef finns där chefer finns. Chef...


Läs mer om Chef. och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Chef.


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bli diplomerad i coachande ledarskap!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 31 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Bli diplomerad i coachande ledarskap från Chef., fyll i dina uppgifter: