Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Att driva förändring

Chef.
Kort om utbildningen
1 timme
1 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: När det passar dig - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Förändring pågår konstant, vare sig du vill det eller inte. Förändringsledare har lärt sig att förstå detta – och kan agera därefter. I Chefs webbkurs får du kunskaper och verktyg som hjälper dig att genomföra ett framgångsrikt förändringsarbete.Förändring är en förutsättning för utveckling – och förändringsarbete är en given del av vardagen som chef. Du behöver hela tiden hantera små och stora förändringar.

För att lyckas bra behöver du känna till hur förändringsprocesser brukar fungera. Detta lär du dig i Chefs webbkurs ”Att driva förändring”. Här får du verktygen och modellerna du behöver för att lägga upp planen inför ett större eller mindre förändringsarbete, och stöd i genomförandet.

Du lär dig även att identifiera vanliga hinder och bromsklossar i förändringsarbetet. Du får dessutom tillgång till teorier och perspektiv som hjälper dig att hålla dig på rätt spår.

Efter webbkursen har du:

  • Ökade kunskaper om framgångsrika sätt att driva förändring.
  • Förståelse för hur förändringsarbete påverkar de olika delarna i din organisation.
  • Verktyg och modeller som du kan använda användbara i ditt dagliga arbete.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Denna webbkurs är för dig som vill bli bättre på att driva förbättringsarbete i din organisation. Kanske upplever du att din organisation har kört fast i gamla hjulspår? I denna webbkurs får du förutsättning för att leda förändringsarbete och utveckling – en del av vardagen som chef.

Kursinnehåll

Kursen är indelad i tre kursblock och varje kursblock har flera kapitel. 

  • Kursblock A: Vad definierar en förändring? Behovet av förändring. Förändringsresan, målet, människorna. 
  • Kursblock B: Att driva förändring. Fem komponenter, verktyg: så felsöker du de fem komponenterna, kommunikation. 
  • Kursblock C: Ledarskap i kontinuerlig förändring. Organisationen, perspektivmodellen, ditt ledarskap. 

Upplägg

Webbkursen är uppdelad i olika kursblock för att du enkelt ska kunna genomföra kursen i din egen takt. Du kan enkelt få en översikt över innehållet och gå tillbaka till tidigare kapitel och spara nya lärdomar i kunskapsbanken. Informativa texter varvas med filmer, dynamiska quiz och tankeväckade frågor. Efter kursen kan du göra ett kortare prov, för att se om du har förstått innehållet. 

Investering

1995 kr och 70 minuter av din tid. Då får du: 

  • Noga utvald, pedagogiskt presenterad kunskap i ämnet.
  • Ett digitalt diplom med ditt namn, namnet på kursen och en notering om vilket år du genomförde kursen. Diplomet bevisar att du har blivit godkänd av Chef och har en unik direktlänk, som du enkelt kan kopiera och mejla till kolleger eller publicera på sociala medier.
  • En personlig kunskapsbank med information och lästips. Kunskapsbanken byggs upp samtidigt som du färdigställer kursen – och du har tillgång till den efter att kursen har avslutats.

Erbjudande

Från en till fem kursdeltagare kostar kursen 1995 kr. 

Är ni fler som vill gå Chefs webbkurs ”Att driva förändring”?
Vad roligt! Samtliga kurser går att köpa till en större grupp t.ex. till alla chefer på ditt företag eller samtliga kollegor på en avdelning. En rabattstege tillämpas från köp av fem licenser. Vid gruppbeställning blir en på företaget tilldelad rollen som ”administratör” och får tillgång till en översiktssida. Det gör det enkelt att se vilka medarbetare som har påbörjat, genomfört och klarat webbkursen.

Kursledare

Chef har tagit fram kursen tillsammans med Peter Berg. Peter har över 20 års erfarenhet av att initiera och driva förändring i organisationer som Handelsbanken, SJ och Migrationsverket – som konsult och rådgivare, men även i rollen som chef. Sedan en tid tillbaka arbetar Peter Berg som ledarskapsutvecklare på chefsorganisationen Ledarna.

Examen, diplom m.m.

När du klarat av det avslutande slutprovet genereras ett personligt diplom som innehåller ditt namn, namnet på kursen och en notering om vilket år du genomförde kursen. Varje diplom har en unik direktlänk, som du enkelt kan kopiera och mejla till kolleger eller publicera på sociala medier. Du har alltid tillgång till ditt personliga diplom genom att klicka på ditt namn i menyraden på Chef.se, och sedan välja fliken “Webbkurser”.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Att driva förändring, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Chef.

Chef.

Chef är ett modernt medieföretag som har som målsättning att ta Sveriges chefer vidare. Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning. Chef finns där chefer finns. Chef...


Läs mer om Chef. och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Chef.


 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Att driva förändring från Chef., fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Att driva förändring!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 31 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar