Visa utbildning.se som: Mobil

Framgångsrik försäljning

CHART Learning Solutions
Kort om utbildningen
120 timmar
54 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Individuell överenskommelse - Distans
Sista ansökan: 2 veckor innan kursstart
Företagsanpassad utbildning
   
Distans
Engelska

Kursbeskrivning

Framgångsrik försäljning

Vill du bli en riktigt framgångsrik säljare?

Detta är en av våra mest attraktiva utbildningar eftersom den ger resultat omgående! Vi analyserar var du behöver en insats och sedan så ser vi till att du får utbildningen, anpassat till ditt arbete! Dessutom får du en personlig coach som hjälper dig att finslipa detaljerna!

Vi börjar med en Kompetensinventering inom försäljning för att vi gemensamt skall veta vilka insatser som är mest prioriterade för att du skall öka din försäljning. Utbildningen sker i egen takt med en professionell säljcoach för att garantera framgångsrikt resultat. Är du ny som säljare så lär vi dig hela säljprocessen och är du erfaren så slipar vi dina kompetenser för att få bästa resultat.

Vi utbildar i hela säljprocessen för framgångsrik försäljning. Resultatet av utbildningen kommer du att se i ökad försäljning.  Vår unika metodik med blended learning (eLearning och coaching) visar fantastisk resultatutveckling hos våra kunder, Blended learning minskar kostnader och tidbortfall för utbildning och ger ett strukturerat, aktivitetsbaserat underlag för att nå specifika resultatmål.

Vi börjar alltid med en kompetensinventering till dig för att fokusera rätt under utbildningen så att du når dina mål snabbare.

Utbildningen omfattar 12 kurser!

Målgrupp

Målgrupp är säljavdelningar, individuella säljare, säljchefer. Som tillägg kan vi utveckla Säljmetodik och anpassa till ditt CRM system.

Examen, diplom m.m.

Efter genomförd utbildning erhåller du diplom i "B2B försäljning"

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Framgångsrik försäljning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Carl Lee
(5)
The work material, the eLearning and the Coaches are just outstanding! We are an Insurance company.
Johan Peterson
(5)
The Sales excellence Suite has many great courses but I believe the Negotiation is best!
Kate Robertsson
(5)
I learnt many new things in my leadership, e.g. that I always should prioritize in order to become effective. Great training.

CHART Learning Solutions

CHART Learning Solutions

Vi erbjuder marknadens främsta eLearning utbildningar med certifiering inom Ledarskap, Försäljning, Kundservice och Team-building! Vi erbjuder individuell eller gruppcoaching på våra program.

Alla utbildningar skapar direkta resultat för dig och ditt företag då metodiken är anpassad enligt allra senaste rön så kallad ”break-through learning” som är inbyggt i vår utbildningsplattform. Till företag så erbjuder vi anpassade utbildningar efter ert behov och antalet medarbetare....


Läs mer om CHART Learning Solutions och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CHART Learning Solutions

Helsingborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Framgångsrik försäljning
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 23 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 100 recensioner
Alla recensioner för arrangören