Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Frontend Developer - Diplomkurs - Online

Changemaker Educations
Kort om utbildningen
20 veckor
   
Distans
 Frontend Developer

Kursbeskrivning

Branschen behöver Frontend-utvecklare!

Frontend Developer öppnar dörrar för en ny karriär inom webbutveckling och webbdesign. HTML, CCS, Javascript och Publishing är ledord i utbildningen. Kompetenser som du kan fortsätta utveckla hela livet och som efterfrågas starkt i digitaliseringens fotspår. Vi ger dig den kunskapsstart du behöver.
Boosta din karriär – ansök nu – först till kvarn gäller!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Frontend Developer är för dig som vill ta ett första steg för att utveckla och stärka din kompetens inom webbutveckling och webbdesign. Du kan vara junior med viss datorvana eller yrkesverksam i behov av att komplettera din kompetensprofil med kunskap i frontend. Diplomutbildningen lämpar sig också för dig som har IT-kompetens inom andra områden.

Du som söker ska ha god datorvana och någon form av erfarenhet av programmering. Du kan exempelvis ha programmering 1 eller webbutveckling 1 från gymnasiet, eller motsvarande kunskaper som du har fått på annat sätt. Du kan också ansökan enligt 20%-regeln om du ej har gymnasiebetyg.

Kursöversikt

1. Introduktion till HTML 15 yh-poäng

2. Introduktion till CSS 15 yh-poäng

3. Introduktion till Javascript 10 yh-poäng

4. Publicering av hemsida 10 yh-poäng

Så ansöker du

Du lämnar in din ansökan via vår hemsida www.cmeducations.se.

Du laddar upp ditt gymnasiebetyg och CV/personligt brev i din ansökan. Du behöver antingen ha Webbutveckling 1, Programmering 1 eller motsvarande kunskaper, samt tala och skriva fullgod svenska.

Om vi har kompletterande frågor kontaktar vi dig via mejl, ex om du ansöker enligt 20%-regeln. Om din ansökan är komplett och motsvarar arbetslivets behov återkommer vi inom max fyra (4) arbetsdagar via mejl med ett antagningsbesked. Du tackar ja till din plats inom fyra (4) arbetsdagar.

Upplägg

Frontend Developer är en diplomutbildning inom YH om totalt 50 yh-poäng. Kursen genomförs på halvfart (50 % av heltid) under totalt 20 veckor online och/eller blended (flipped classroom). Just nu helt online under 2020 pga corona.

Kursstart

Kursen startar måndag 8 juni. Sommaruppehåll 6/7 – 7/8. Höststart måndag 10 augusti och examen fredag 27 november. På examensdagen erhåller du utbildningsbevis och diplom efter genomgångna kurser med godkända resultat.

Fasta föreläsningstillfällen är 2-3 ggr per vecka. Däremellan jobbar du och ditt team med tillämpning och fortsatt lärande på vår digitala läroplattform.

Diplomutbildningen bedrivs på halvfart vilket innebär att du bör lägga ner 20 timmar per vecka för att klara kunskapsmålen. Av dessa 20 timmar är ca 6 timmar lärarledda och 14 timmar sker i projektform tillsammans med dina studiekamrater. Kunskapskontroller sker löpande under varje kursmoment i utbildningen. Kunskapskontrollerna har olika former såsom ex.vis rapporter, reflektioner, presentationer, muntliga prov och skriftliga prov.

Teoretisk och praktisk kunskap

Föreläsningar, handledning och projektarbeten varvas i realtid och med inspelningar. Parallellt med undervisningen jobbar kursdeltagarna i distribuerade teams (online-teams) som planerar och driver projekt via skolans digitala läroplattform. Alla föreläsare och handledare är professionellt verksamma webbutvecklare och utbildare inom frontend-utveckling.

Utbildningen genomförs i samverkan med skolans ledningsgrupp för Webbutvecklare E-handel. Ansvarig utbildningsanordnare är Changemaker Educations och utbildningen finansieras och kvalitetssäkras av MYH (Mydnigheten för Yrkeshögskolan).

Investering

Vi har 30 platser som finansieras av MYH (Myndigheten för yrkeshögskolan). Dessa platser är därför avgiftsfria för dig som deltar, samt att de är CSN-berättigade. Anmälan är bindande och det är först till kvarn som gäller för alla som är fullt behöriga. Utöver de 30 avgiftsfria platserna kan vi erbjuda extra platser för 21 000 SEK per deltagare. Vi har också möjlighet att skräddarsy utbildningen för företag och organisationer, minimum 10 deltagare, enligt separat avtal och pris.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Frontend Developer - Diplomkurs - Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Changemaker Educations

Changemaker Educations


Changemaker genomför innovativ kompetensutveckling inom arbetsmiljöfrågor, agil projektledning, SCRUM-metodik, change magamenent, VR/AR, UX/Design, spelutveckling (Zbrush, Unreal, Unity), media och kommunikation. Changemaker Educations levererar kompetenshöjande tjänster till företag, myndigheter, organisationer och skolor över hela landet och med internationella kopplingar. Vi har...


Läs mer om Changemaker Educations och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Changemaker Educations

Åsögatan 117
116 24 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Frontend Developer - Diplomkurs - Online!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar