Visa utbildning.se som: Mobil

Supply Chain Management Roundtables

Chalmers Professional Education
Kort om utbildningen
3 tillfällen
22 000 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Göteborg

Kursbeskrivning

Supply Chain Management Roundtables

Supply Chain Management Roundtables

Branschöverskridande nätverk med utbyte av erfarenheter och arbetssätt, för linjechefer och projektledare inom Supply Chain, logistik och inköp

Troligtvis har någon redan stått inför samma utmaning som den du och din organisation står inför just nu. På samma gång kanske ni har hittat lösningen på ett problem som andra tampas med?

Management Roundtables syfte är att knyta samma erfarna ledare för att gemensamt granska, analysera och hitta lösningar på deras nyckelutmaningar. Utöver erfarenhetsutbyte och utbyte av arbetssätt får du som deltagare möjlighet att bygga personliga nätverk för ett strategiskt långsiktigt stöd och för samarbete över företagsgränser. Samtidigt stärker företaget sina band och tar till sig nya impulser.

Supply Chain Management Roundtables träffas tre gånger per år

Roundtables Management är för dig som är i ledarposition inom Supply Chain, logistik eller inköp. Varje Roundtable består av 15 deltagare som träffas tre gånger per år under 24 timmar, från lunch till lunch. I den noggrant utformade agendan finns tid avsatt för delning av erfarenheter och arbetsätt samt för att skapa personliga nätverk.  

Stärk ditt ledarskap, din kompetens och ditt företag!

Vi utgår från en av deltagarnas aktuella utmaningar där vi går till botten med problematiken och hittar dess grundorsaker. Vi granskar också det synsätt som utmaningen vilar på, då vi vet att ifrågasättandet av det invanda och beprövade ofta är nyckeln till att se utmaningen ur ett nytt perspektiv med nya möjligheter till lösningar som följd. Efterkommande steg är att generera konkreta åtgärder och lösningsförslag för att hantera utmaningen på nya och bättre sätt. Här får deltagarna full utväxlig på sina samlade erfarenheter och utvecklar tillsammans sina lösningsförslag, såväl som sina kunskaper.

Gemensam personlig utveckling

En förutsättning för gemensam personlig utveckling är att deltagarna trivs i varandras sällskap. Därför finns det, vid varje Roundtable, sociala aktiviteter med tillfällen att lära känna varandra vid sidan av den professionella rollen.

Utmaningarna väljs med hänsyn till deltagarnas behov och förväntningar och vi ser till att deltagarna förbereder sig och framlägger sig utmaning på bästa sätt. Roundtables leds av någon av våra erfarna programledare med expertkompetens inom Supply Chain Management.

Målgrupp

Roundtables Management är för dig som är i ledarposition inom Supply Chain, logistik eller inköp.

Orter och datum för de olika modulerna

29-30 maj, 2018
29-30 augusti, 2018
17-18 oktober, 2018

Upplägg

Supply Chain Management Roundtables träffas tre gånger per år

Varje Roundtable består av 15 deltagare som träffas tre gånger per år under 24 timmar, från lunch till lunch. I den noggrant utformade agendan finns tid avsatt för delning av erfarenheter och arbetsätt samt för att skapa personliga nätverk.  

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Supply Chain Management Roundtables, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Chalmers Professional Education

Chalmers Professional Education

Chalmers Professional Education är Chalmers organisation för specialsydda utbildningar av yrkesverksamma i näringslivet, så kallad uppdragsutbildning. Främst handlar detta om att hantera utmaningar inom produktutveckling, teknikbaserad affärsutveckling, processutveckling, projektledning, produktion och logistik. Vårt mål är att förse näringslivet med världsledande...


Läs mer om Chalmers Professional Education och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Supply Chain Management Roundtables!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 25 recensioner.
Alla recensioner för arrangören