Visar 1-25 av 53 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 53 träffar
1
2
3

Mer om Produktutvecklingsutbildningar

Varje företags ambition är att erbjuda konkurrenskraftiga varor eller tjänster. Detta ställer stora krav på produktutvecklingen. Goda idéer ska omsättas till konkreta produkter som ständigt måste utvecklas. Ett genomsnittsföretag kanske utvecklar en ny produkt var tredje år. För att lyckas krävs förstudier, strategi, design samt projektledning.

Som produktutvecklare och konstruktör måste du tänka på mer än funktionalitet, design och tillverkningsprocess. Är tillverkningsritningarna framtagna med hänsyn till tillverkningsvänlighet? Kan jag förenkla designen utan att påverka funktionaliteten för att minska tillverkningspriset? Hur kan vi förbättra produkten? Har vi tagit hänsyn för agronomin? Montering? Användarvänligheten? Hur skall produkten visas för finansiärer, konsumenter och intresserade?

Tekniska produkter är svåra att förklara för otekniska människor. Alla är inte insatta i hur pneumatik, hydraulik och avancerad mekanik fungerar. Att läsa långa sidor i en broschyr intresserar kanske inte konsumenten. Ditt budskap måste uppfattas snabbt och produktens fördelar måste visas på ett effektivt sätt.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
BIM   5S  
Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
De nya kunskaperna stärker henne...

Åse Larsen, säkerhetsansvarig och dataskyddsombud på Affärsverken, om sin diplomutbildning som hon avslutade i januari 2021.

Läs mer
 Byggarbetsmiljösamordnare (BAS)...

Läs om vad Mikael och Jimmy tycker om kursen Byggarbetsmiljösamordnare (BAS) P och U - Grundkurs som de gick på SIFU.

Läs mer
Kör bara kör - det finns så myck...

Anna Lundberg, HR-specialist och kursledare på kursen ”Agila metoder för HR”, berättar om vilka fördelar ett agilt arbetssätt kan föra med sig till området HR, men även om vilka eventuella utmaningar som kan uppstå. 

Läs mer
"Förändringen går snabbt och vi ...

Åsa Liedgren, Executive Assistant på Sustainable Banking på SEB, berättar om sina erfarenheter av utbildningen ”Executive Assistant 2025” under hösten 2020.

Läs mer