Visa utbildning.se som: Mobil

Advanced Shiphandling

Chalmers Professional Education
Kort om utbildningen
3 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Göteborg
Öppen utbildning
   
Göteborg

Kursbeskrivning

Advanced Shiphandling

Advanced Shiphandling är helt förlagd till vår välutrustade moderna bryggsimulator och avsedd för den som har grundläggande kunskaper inom fartygsmanövrering. 

Kursen anpassas till deltagarna beträffande val av manövrerings- och framdrivningssystem såsom thrusterdrift, POD eller enligt rederiets önskemål. Övningarna består främst av gång i trånga farvatten och hamnområden. Givetvis med många övningar i gång till och från kaj under olika förhållanden.

Vi kan även anpassa kurser för inskolning på nya fartygstyper, trafikområden samt samarbete med bogserbåtar. Att under ordnade och lugna förhållanden med erfarna instruktörer få prova sig fram är den mest effektiva vägen att uppnå färdigheter.

Kursledare

Mats Gruvefeldt, sjökapten, är instruktör inom offshore med specialisering på DP, skeppshantering, navigering och sjömanskap. Mats har erfarenhet som kapten på bogserbåtar av senare modeller och är också ansvarig för verksamheten på Svitzer Scandinavia. Tidigare har Mats haft olika positioner till sjöss, främst inom offshore i olika typer av service- och arbetsfartyg samt inom offshoreborrning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Advanced Shiphandling, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Chalmers Professional Education

Chalmers Professional Education

Chalmers Professional Education är Chalmers organisation för specialsydda utbildningar av yrkesverksamma i näringslivet, så kallad uppdragsutbildning. Främst handlar detta om att hantera utmaningar inom produktutveckling, teknikbaserad affärsutveckling, processutveckling, projektledning, produktion och logistik. Vårt mål är att förse näringslivet med världsledande...


Läs mer om Chalmers Professional Education och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Advanced Shiphandling!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 25 recensioner
Alla recensioner för arrangören