Visa utbildning.se som: Mobil

Säljutbildning

+Chabro
Kort om utbildningen
6 tillfällen
Nästa tillfälle: Företagsanpassat upplägg - vi gör utbildningar där det passar er. Kontakta oss. - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
Företagsanpassat upplägg - vi gör utbildningar där det passar er. Kontakta oss.

Sverige
Företagsanpassat upplägg - vi gör utbildningar där det passar er. Kontakta oss.
Sales Bootcamp Säljutbildning

Kursbeskrivning

Sales Bootcamp - Säljutbildning - Digitalt

Sales Bootcamp-Säljutbildning lär dig konsten att sälja. Med en framgångsrik försäljning mår företaget och medarbetarna utmärkt. Både idag och i framtiden måste vi vara bra på försäljning och hjälpa kunden till köp. Vi måste få kunden att berätta för sig själv och oss varför de ska ha vår tjänst. Idag är ofta kunden mycket väl påläst och vet mycket om tjänsten vilket gör att vi måste ta reda på vad som verkligen är viktigt.

Sales Bootcamp är totalt 6 halvdagar med efterföljande coaching, digitalt. Jag kommer hem till dig i din dator. Du har möjlighet att utvecklas där det passar dig bäst. 

Efter varje halvdag kommer du få en uppgift att börja använda omgående i din vardags försäljning. Din nya kunskap kommer garanterat ge dig ökad försäljning.

Resultat: Sales Bootcamp kommer ge bättre säljresultat och lönsamhet. Du kommer utveckla dina rutiner, prioriteringar, struktur, disciplin i försäljningen och lära dig nya knep för att bli mer effektiv och använda tiden på bästa sätt.

Vad:

  • Verktyg till effektivare försäljningprocess, tydligare mål och kundfokus.
  • Knep till effektiv säljteknik och kommunikation.
  • Metoder för självledarskap som frigöra tid till rätt kunder och ge er ett större självförtroende och trygghet i rollen som försäljare/affärsman och minskar stress.
  • Ni kommer veta vad kunden vill ha och bli avslutsproffs.

Utbildningen har hållits på Google Digitalakademi, Norrsken Foundation och IUC Skåne live. Nu har vi beslutat att köra digitalt och nå alla som vill bli stjärnor inom försäljning.

Sales Bootcamp digital

Video

Målgrupp

Försäljare, förhandlare, säljare som vill bli mer effektiva och framgångsrika i affärer. 

Kursinnehåll

Vision som ger motivation, del 1

Första steget till framgång i livet och affärer är att ha en vision. Vill du bli tydligare i din vision eller nyfiken varför det är viktigt? I session 1 går vi in djupare in på ämnet. Vetskapen ger dig trygghet och säkerhet så du kan få klarhet vad du bör göra och kan undvika.

- Vad fyller du och ditt företag för funktion?

- Varför ska kunderna köpa av just dig?

- Hur är din perfekta säljpitch?

Lär dig hitta kundens hjärta, del 2

Att förstå vad dina kunders hjärta klappar för och hur deras beslutsvägar ser ut ökar din effektivitet och minskar din stress. Är du intresserad att bli mer träffsäker och effektiv är denna workshoppen något för dig.

- Vad har dina potentiella kunder för förväntningar?

- Vilka kunder bör du satsa på?

- Hur når du dina potentiella kunder på bästa sätt?

Spelupplägg för framgångsrik försäljning, del 3

När du vill lyckas med dina affärer så måste du ha ett spelupplägg som gör att du lyckas. Är du intresserad att förstå varför många pratar om affärsplan, budget och mål? Vill du förbättra dina kunskaper och göra ett spelupplägg för dig själv och verksamheten?

- Varför är det viktigt med affärsplan, budget och mål?

- Hur mycket måste kunderna köpa för, för att jag ska gå runt?

- Hur skapar jag ett effektivt spelupplägg för min organisation?

Kommunicera framgångsrikt - vem är du och hur uppfattar andra dig, del 4

Alla människor är olika. Framgångsrik kommunikation börjar med att förstå och leda dig själv. Sedan förstå, leda och kommunicera med andra. Vi kommer att gå igenom grunden i färgspråket för personlighetstyperna röd, gul, grön och blå. Det ger dig verktyg att underlätta din kommunikation och ditt ledarskap. Är du intresserad att kommunicera bättre?

- Vem är du och hur uppfattas du av andra?

- Vad kan du göra för att förstå och kommunicera bättre med andra?

Säljprocessen - Motorvägen till seger, del 5

Alla avtal och affärer har gått igenom samma säljprocess. Toppsäljarna i olika branscher gör i grund och botten samma saker för att lyckas. Att förstå grunden i säljprocessen ger dig struktur och effektivitet.

  • - Hur ser säljprocessen ut?
  • - Vilken del i säljprocessen är din största utmaning?
  • - Vad bör du göra för att komma över dina hinder?

Behovsanalys - Coachande säljteknik nyckeln till framgång, del 6

Alla vill känna sig respekterade och förstådda. Det effektivaste sättet till att kunder, medarbetare, vänner och familj ska känna sig respekterade är att du har ett coachande förhållningssätt. Vill du lära dig grunden i ett coachande förhållningssätt?

- Varför bör du använda coachande säljteknik?

- Hur gör du för att applicera den?

- Vad är lätta nästa steg?

Upplägg

I denna säljutbildning arbetar vi med upplevelsebaserad inlärning – det vill säga teori, övningar som ger insikt och skapar AHA-upplevelse. Alla ska ha med sig lärdomar från utbildningen som man vill arbeta vidare med och utveckla.

Kursledare

Lotta Broberg

Lotta Broberg har drygt 10 års erfarenhet som coach och tränare. Hon har coachat och tränat mer än 10 000 ägare, ledare, säljare och medarbetare i olika branscher. Sälj och ledarskap är Lottas passion. 

Sportälskande, vintermänniska som vill utmana världen och klienter till att agera the Pippi-way. "Det har jag aldrig gjort förr så det kan jag helt säkert."

Lotta älskar att se klienter och företag växa och nå sin fulla potential.

Kunder som Google digitalakademi, Norrsken House, Ramböll, IUC Skåne, Philips, medicinteknikföretag, Konferens och hotellanläggningar, Hyundai, Toyota och många, många fler.

Examen, diplom m.m.

Du kommer bli diplomerad Säljare.

Efter utbildningen rekommenderar vi att du fortsätter med säljcoaching en gång per månad i upp till 6 månader. Att du träffar en säljcoach som följer upp, säkerställa att du börjar och behåller din nya förbättrade säljkonst. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Säljutbildning , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 43 recensioner.

Kvinna, IUC
Man, IUC
Man, IUC

+Chabro

Vi hjälper företag, organisationer och individer att bli lönsamma och hållbara. 

Dagligen hjälper vi företag och medarbetare att bli sitt bästa jag, må och leverera så bra resultat som möjligt. Vi hjälper företag och medarbetare att stärka ledarskapet, affärsmannaskapet och processer. Konsten att sälja och leda kan vi och lär ut....


Läs mer om +Chabro och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

+Chabro

Norrtullsgatan 6
113 59 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 43 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 257 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Säljutbildning från +Chabro, fyll i dina uppgifter: