Inga recensioner än

Ledarskapsutbildning - Kultur i ledarskap

+Chabro, Distans
Längd
4 timmar
Pris
4 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
13 april, 2023 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Längd
4 timmar
Pris
4 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
13 april, 2023 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Från 4 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Ledarskapsutbildning - Kultur i ledarskap

Ledarskapsutbildning som stärker ditt ledarskap genom fördjupad förståelse för kultur och dess utmaningar. 

Ledarskap, kultur och personlig utveckling hänger ihop och på den här kursen kommer du att förstå hur och på vilket sätt. Visste du att ledarskapet är avgörande för alla olika typer av förändringsresor företaget vill göra, inte minst den kulturella utvecklingsresan. 

Ledarskapsutbildningen kommer ge dig svar på: 

Vad är kultur? Hur påverkar det mig som ledare? Vilka olika nivåer av kultur finns det och hur påverkar dessa olika nivåer ditt företag? Vilken kultur är eftersträvningsvärd och varför? Hur får du med dig företaget och alla medarbetare på er kulturella utvecklingsresa och vart är ni påväg? Ja, dessa frågor och många fler får du en möjlighet att fördjupa din kunskap inom tillsammans med vår banbrytande och nytänkande föreläsare och utbildare, Sofia Arvegård Wallin. 

Visste du att det finns en kulturell nivå som heter “Deliberate Developmental Culture” som kan inkluderar alla på företaget, oavsett befattning, bakgrund, upplevelser, erfarenheter och övriga olikheter. Visste du att “A Deliberate Developmental Culture” har sin utgångspunkt i ett “growth mindset” hos varje medarbetare och behöver ett transformativt, ibland situationsanpassat, ledarskap? 

När vi pratar kultur på den här kursen, pratar vi inte om mat, kryddor, konst eller musik. Vi pratar inte heller om hudfärg, etnicitet eller nationalitet. Vi pratar om värderingar och tro. Vi pratar inte om religion och olika religiösa föreställningar om världen. Vi pratar om tron på den egna förmågan, ett mindset hos individen och olika värderingar hos en ledare. Deltagarna på denna kurs kommer att erbjudas en inspirerande karta över den kulturella utvecklingen som har skett i modern tid, samt en trendspaning på vart vi är påväg och varför.

Resultat:

Ledarskapsutbildningen fördjupar din kunskap och stärker ditt självförtroende inom kulturella frågor och utmaningar på arbetsplatsen. 

 • Fördjupad kunskap om kulturer generellt
 • Fördjupad kunskap om företagens kulturella utmaningar specifikt
 • En ökad förståelse för komplexiteten och din egen roll
 • Tips och förslag på utvecklingsmöjligheter

Utbildningen sker på distans. Vi kommer till dig i din dator, där du kan skapa en skön miljö som passar dig för bästa inlärning. 

Utbildningen genomförs som ett webinar under fyra timmar inklusive pauser. Ni kommer att vara en gruppen på 4 till max 12 ledare från olika branscher. Ni kommer att utbyta erfarenheter och bilda en tillitsgrupp. Grupperna kan fortsätta att träffas och ha utbyte samt hjälpa varandra i olika ledarsituationer.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 kursstarter

13 april, 2023

 • Onlineutbildning
 • Distans

1 juni, 2023

 • Onlineutbildning
 • Distans

Företagsanpassat - skicka bokningsförfrågan. Välj engelska eller svenska.

 • Företagsanpassad utbildning
 • Sverige

Video

Målgrupp

Seniora chefer och ledare med ledarskapsbefattning. HR-chefer. Head of Learning and development. Head of People and culture. Företagsledare. Företagsanalytiker. Styrelsemedlemmar. 

Kursinnehåll

 • Teori och vetenskapliga modeller kring ledarskap och kultur
 • Genomgång av ett mätinstrument för kulturell kartläggning av företaget
 • Rekommendationer och utvecklingsmöjligheter

Kursledare

Sofia arvegård Ledarskap kultur

Sofia Arvegård Wallin har 13 års erfarenhet som team- och ledarskapsutvecklare.

Hon har utbildat och coachat team och ledare i små till medelstora bolag. Hon har jobbat med privat och offentlig sektor samt utbildningsbranchen. 

Ledarskap, kultur och personlig utveckling är Sofias passion. Hon är här för att frigöra den obegränsade potential som finns inom och mellan människor. Det sker underverk när balansen mellan välmående, kvalitet och lönsamhet uppstår. Det blir lönsamt när kraften inom och mellan människor omsätts till kreativitet, innovation och affärsnytta. 

Några av Sofias nöjda kunder: Stockholms Universitet, Hyper Island, Berghs, H&M, SVT, Svenska Institutet, Söderhavet med flera. 

Sofia har en examen från Hyper Island, hon är certiferad UGL handledare och certiferad coach. Hon är även certifierad i GDQ och SPGR de två senaste empiriskt prövade mätverktygen för team effektivitet.

Examen, diplom m.m.

Diplom efter genomgången kurs: Kultur i ledarskapet

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapsutbildning - Kultur i ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
+Chabro
Norrtullsgatan 6
113 59 Stockholm

Vi hjälper företag, organisationer och individer att bli lönsamma och hållbara. 

Dagligen hjälper vi företag och medarbetare att bli sitt bästa jag, må och leverera så bra resultat som möjligt. Vi hjälper företag och medarbetare att stärka ledarskapet, affärsmannaskapet och processer. Konsten att sälja och leda kan vi och lär ut....

Läs mer om +Chabro och visa alla utbildningar.

Highlights