Visa utbildning.se som: Mobil

Ledarskapsprogram

+Chabro
Kort om utbildningen
4 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för offert - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

ledarskapsprogram

All about leadership – Välkommen till vår Certifieringsutbildning för ledare! 

Lär dig hur du bygger upp ditt team och hur du får hela teamet att prestera så bra resultat som möjligt. Vi utgår från dig som individ när vi i grupper om max 10 deltagare samtalar och delar med oss av våra erfarenheter och utmaningar. Vi går tillbaka till grunden och tränar upp ditt mod och tålamod för att bli en effektiv ledare av andra, men även dig själv. 

Vi kommer dela med oss av verktyg och konkreta tips som du direkt kan använda i din vardag. Under utbildningen diskuterar, reflekterar och delger vi varandra upplevelser i vår profession, men även som människor. Det ger dig insikter och upplevelser som du kan ta med dig när du är tillbaka på din arbetsplats. Det är hur du förhåller dig till din roll som ledare som är kärnpunkten i hela utbildningen.

Vad får deltagarna med sig?

Deltagarna får med sig erfarenhet och kunskap som bygger på egna upplevelser som ni delger varandra i gruppen och hur det det personliga samt professionella ledarskapet kan utföras praktiskt. Du får också insikter hur du kan förhålla dig till  dina medarbetare genom förändringar i  teamet,  avdelningen eller organisationen.

Målgrupp

Alla som vill utveckla sitt ledarskap.

Kursinnehåll

Förslag på upplägg:

Dag 1-2

 • Vem är jag som ledare? 
 • Alla är vi olika
 • Kommunikation
 • Feedback
 • Situationsanpassat ledarskap
 • Förändring
 • Mötesstruktur

Dag 3-4

 • Coachande ledarskap
 • Din roll som ledare - självledarskap
 • Motivation
 • Högpresterande team

Investering

Kontakta oss för en offert!

Kursledare

Lotta Broberg

Lotta Broberg har mer än 10 års erfarenhet som coach och tränare. Hon har coachat och tränat mer än 2000 ägare, ledare, säljare och medarbetare i olika branscher. Sälj och ledarskap är Lottas passion. 

Sportälskande, vintermänniska som vill utmana världen och klienter till att agera the Pippish-way. "Det har jag aldrig gjort förr så det kan jag helt säkert."

Lotta älskar att se klienter och företag växa och nå sin fulla potential.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapsprogram, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

+Chabro

+Chabro

Vi hjälper företag och medarbetare att bli sina bästa jag. Vår dröm är att alla ska göra sitt bästa, ta ansvar och vakna med energi varje morgon samt längta till jobbet.  Vi hjälper företag att bli framgångsrika genom att stärka ledare,...


Läs mer om +Chabro och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

+Chabro

Norrtullsgatan 6
113 59 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ledarskapsprogram!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 59 recensioner.
Alla recensioner för arrangören