Inga recensioner än

Ledarskapscoach

+Chabro, Distans
Längd
Löpande 1 gång per månad
Pris
4 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Anmäl intresse eller boka via https://chabro.se/kontakt-verksamhetsutveckling/ se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
Löpande 1 gång per månad
Pris
4 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Anmäl intresse eller boka via https://chabro.se/kontakt-verksamhetsutveckling/ se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 4 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Ledarskapscoach

Ledarskapscoach och säljcoach

Ledarskap och försäljning är en konst. Ledarskap och försäljning kan tränas och utvecklas. En ledarskapscoach och säljcoach hjälper dig med dina specifika utmaningar inom ledarskap och försäljning. Som att ha en PT på gymmet är Lotta Broberg din coach i yrkeslivet inom ledarskap och försäljning. 

Varför? Lycka och välmående till dig själv och andra. Engagerade medarbetare och kunder som älskar att vara i ditt team.

Vad? Utveckla, förbättra och effektivisera ditt ledarskap och försäljning. Du får med dig dina medarbetar och kunder samt gör bättre affärer och projekt. 

Hur? Vi träffas digitalt en gång per månad 1,5 timme. Du tar med dig dina utmaning och vi gör en plan hur du ska lyckas lösa dina utmaningar. Du kommer ha med dig en handlingsplan och känna dig trygg i ditt ledarskap och försäljning.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Anmäl intresse eller boka via https://chabro.se/kontakt-verksamhetsutveckling/

  • Onlineutbildning
  • Distans

Video

Målgrupp

Coachningen riktar sig till alla som vill bli bättre ledare över sig själva och andra samt sitt team. Eller bli bättre säljare, förhandlare.

Upplägg

Vårt mål är att coachningen ska skapa ett långsiktigt resultat i ditt liv och du ska bli en ännu bättre ledare eller säljare. Vi arbetar med  upplevelsebaserad inlärning, dvs. teori, övningar som ger insikt och skapar AHA-upplevelse. Öppna ditt sinne och våga bli ännu bättre!

Tid & plats

Vi ses digitalt via den platform så passar bäst för dig. 

Investering

4.500 SEK exkl. moms. per månad. 

Kursledare

Lotta BrobergLotta Broberg har 15 års erfarenhet som coach och tränare. Hon har coachat och tränat mer än 10 000 ägare, ledare, säljare och medarbetare i olika branscher. Sälj och ledarskap är Lottas passion. 

Lotta älskar att se klienter och företag växa och nå sin fulla potential.

Kunder som Lotta arbetar med är Google digitalakademi, Norrsken Foundation, Ramböll, IUC Skåne, Philips, medicinteknikföretag, Konferens och hotellanläggningar, Hyundai, Toyota och många, många fler.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapscoach, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
+Chabro
Norrtullsgatan 6
113 59 Stockholm

Vi hjälper företag, organisationer och individer att bli lönsamma och hållbara. 

Dagligen hjälper vi företag och medarbetare att bli sitt bästa jag, må och leverera så bra resultat som möjligt. Vi hjälper företag och medarbetare att stärka ledarskapet, affärsmannaskapet och processer. Konsten att sälja och leda kan vi och lär ut....

Läs mer om +Chabro och visa alla utbildningar.

Highlights