Inga recensioner än

Hälsa och välmående

+Chabro, Distans
Pris
4 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
21 april, 2023 (+6 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Pris
4 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
21 april, 2023 (+6 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Från 4 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Hälsa - Hållbara matvanor

Hållbara matvanor ger oss bästa hälsan. Det handlar om att hitta din balans i magen, hjärtat, huvudet.

Hur gör man det? 

Vad ska man äta för att må bra och ge bästa förutsättningen för hälsa, välmående och prestation som är hållbart? Buden är många och internet är fullt med experter som förmedlar lovordade dieter. Samtidigt drabbas allt fler av levnadsvanebetingad ohälsa och vi behöver vår hälsa och vårt välmående för att vara vårt bästa jag.

Kom och delta på utbildningen/ workshopen för att förbättra din hälsa och välmående med dietisten, hälsoexperten Latifa Lindberg.

Hållbara matvanor – Helhet - Kl. 9 - 11.30

Allt handlar mat för att vi ska må så bra som möjligt. Latifa ger dig grunden för en hälsa i balans utifrån ett vetenskapligt perspektiv.  Kursen ger dig en överblick över som namnet antyder just helheten. Passa på att ta med dig dina frågor och ta chansen att utforska dina egna matvanor och påbörja din egna handlingsplan. 

Hållbara matvanor – Mage - Kl. 12.30 - 14.30

Hur påverkar olika livsmedel vår mage? Att ha en mage i balans kan vara avgörande för hur vi klarar vår vardag. Alla som haft en mage i obalans kan vittna att det gör skillnad för hur magen mår beroende på hur vi balanserar stress och matvanor. Under denna utbildning ges kunskap kring vilken mat man ska äta för att ge magen bästa förutsättningar och vi utforskar hur vi kan stötta våra vanor för ökat välmående. Detta är en påbyggnad till utbildningen Hållbara matvanor - helheten

Hållbara matvanor- Hjärta - Kl. 15.00 - 17.00

Hjärtat är kroppens pump. I denna kursdel pratar vi om vad hjärtat behöver för att må bra som möjligt och utforskar sambandet mellan fysisk, mental och emotionell balans som ger bästa förutsättningar för välmående. Detta är en påbyggnad till utbildningen Hållbara matvanor - helheten

Kommande kursstarter

Välj mellan 6 kursstarter

21 april, 2023

 • Onlineutbildning
 • Distans

10 maj, 2023

 • Onlineutbildning
 • Distans

1 juni, 2023

 • Onlineutbildning
 • Distans

16 juni, 2023

 • Onlineutbildning
 • Distans

Kontakta oss så gör vi ett upplägg som passar er perfekt.

 • Företagsanpassad utbildning
 • Distans

Anmäl ditt intresse så återkommer vi med tider.

 • Onlineutbildning
 • Distans

Video

Kursledare

Latifa Lindberg

Latifa Lindberg, Dietest, förändringsledare

Leder workshopen gör Latifa vars grundyrke är legitimerad dietist och arbetar i vården som specialist dietist. Latifa har arbetat många år som chef och ledare och är van att samtala och lotsa i beteendeförändring. Dietist som grundyrke med närmare 10000 enskilda samtal i bagaget. Van föredragshållare och utbildare allt ifrån små grupper till flera hundra personer.

Multikulturell matälskande, naturdyrkare som tillsammans i högpresterande team vill vara med och bygga hållbara organisationer och människor där man både skapar resultat och utvecklas, människor såväl som organisation. Chef och ledare med över 15 års erfarenhet både nationellt och internationellt. Certifierad coach inom ICF (International coach federation), mediyogainstruktör samt handledare inom Försvarshögskolans koncept Utvecklande Ledarskap, UL. 

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Hälsa och välmående, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
+Chabro
Norrtullsgatan 6
113 59 Stockholm

Vi hjälper företag, organisationer och individer att bli lönsamma och hållbara. 

Dagligen hjälper vi företag och medarbetare att bli sitt bästa jag, må och leverera så bra resultat som möjligt. Vi hjälper företag och medarbetare att stärka ledarskapet, affärsmannaskapet och processer. Konsten att sälja och leda kan vi och lär ut....

Läs mer om +Chabro och visa alla utbildningar.

Highlights