Coachande ledarskap - motivera teamet

+Chabro
Kort om utbildningen
2 dagar
7 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2023-02-09 - Distans
Distans, Rikstäckande
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning

Kommande starter
Sverige
Företagsanpassat upplägg - vi gör utbildningar där det passar er. Kontakta oss.

Distans
7 900 SEK
2023-02-09

Distans
7 900 SEK
2023-04-25
coachande ledarskap

Kursbeskrivning

Coachande ledarskap - distans vs IRL

Coachande ledarskap handlar om att få fram drivkraften och det bästa hos dina medarbetare. Resultatet av ett coachande ledarskap är engagerade och motiverade medarbetare och medmänniskor.

Coachande ledarskap hjälper dig att förstå och hitta medarbetarnas hjärta och hjärna, så att medarbetarna använder sina styrkor på bästa sätt. 

Coachande förhållningsätt hjälpa andra att hitta sina drivkrafter mot önskade resultat. Det leder till att människor presterar bättre och mår bättre. De bästa ledarna hjälper andra att hitta sin inneboende drivkraft och tillåter att medmänniskorna använder kraften. 

Under två dagar kommer vi att ge dig verktyg och metoder, hur och vad som krävs av dig för att bli en coachande ledare. Vi kommer träna och göra övningar som kommer ge dig trygghet i din roll som coachande ledare. Dagarna innehåller korta teoripass och praktiska övningar så att dina kunskaper verkligen sätter sig. Öppna ditt sinne och våga bli ännu bättre! 

Vårt mål är att utbildningen ska skapa ett långsiktigt resultat i ditt liv och du ska bli en ännu bättre ledare.

Innehåll under de 2 dagarna:

Vi börjar med en helikoptersyn på vad ledarskap är och kommer sedan att koncentrera tiden till det coachande ledarskapet. Du kommer att lära dig när coachning är det effektivaste ledarskapet att använda. Metoden för att lyckas med coachande ledarskap.

 • Förändringsprocessen och när coaching är framgång
 • Coachingens grunder
 • Coachingens kraft och användande 
 • Din roll som coach
 • Effektiv och motiverande frågeteknik
 • Aktivt lyssnade
 • Lyssna på flera nivåer
 • Effektiv coachstruktur
 • Sätta tydliga mål och resultat
 • Övervinna problem, hinder och rädslor
 • Få människor att agera, vilja och kunna
 • Se hela människan, affärsmässigt och privat.
 • Verktyg och modeller 
 • Övningar

Grupperna är 4 till max 8 personer på distans eller på en ort. Du kommer vara i en liten grupp som ger bästa möjliga gruppdynamik.

Video

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som vill bli en bättre coachande ledare som engagerar och motiverar dina medarbetare på distans och på plats.

Kursledare

Lotta BrobergLotta Broberg har 15 års erfarenhet som coach och tränare. Hon har coachat och tränat mer än 10 000 ägare, ledare, säljare och medarbetare i olika branscher. Sälj och ledarskap är Lottas passion. 

Sportälskande, vintermänniska som vill utmana världen och klienter till att agera the Pippi-way. "Det har jag aldrig gjort förr så det kan jag helt säkert."

Lotta älskar att se klienter och företag växa och nå sin fulla potential.

Några av Lottas kunder: Google Digitalakademi, Norrsken House, Ramböll, IUC Skåne, Philips, medicinteknikföretag, Konferens och hotellanläggningar, Hyundai, Toyota och många, många fler.

Examen, diplom m.m.

Efter utbildningen blir du certifierad i Coachande ledarskap. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Coachande ledarskap - motivera teamet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 49 recensioner.

Ivana, Projektledare

Jag gillar att det var många praktiska inslag i kursen och att vi fick träna. Mycket bra att det var en liten grupp så att alla kände sig delaktiga. Bra kunskap som jag kan använda både professionellt och privat

Rebecka, Projektledare

Bra samarbete i gruppen, vi fick till en bra dynamik. Smidigt med breakout-rooms i Zoom. Bra att få med mig verktyg och modeller som t.ex NÖHRA som jag inte visste om sedan tidigare. Bra att testa frågeteknik tillsammans och öva på att ställa frågor och lyssna. Jag hade gärna fått ett frågebatteri serverat, men förstår varför man inte heller g...

Visa mer
Antje, Projektledare

Liten grupp och flexibilitet av ledaren, en motiverad och kunnig ledare, kursen är byggt på ett sätt så man kan följa lätt. Handlingsplan och hur implemetera i verkligheten fick jag med mig.

+Chabro

Vi hjälper företag, organisationer och individer att bli lönsamma och hållbara. 

Dagligen hjälper vi företag och medarbetare att bli sitt bästa jag, må och leverera så bra resultat som möjligt. Vi hjälper företag och medarbetare att stärka ledarskapet, affärsmannaskapet och processer. Konsten att sälja och leda kan vi och lär ut....


Läs mer om +Chabro och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

+Chabro

Norrtullsgatan 6
113 59 Stockholm

Tel: +46 070-544 00 38

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 49 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 262 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Coachande ledarskap - motivera teamet från +Chabro, fyll i dina uppgifter: