Visa utbildning.se som: Mobil

Coachande ledarskap – motivera dina medarbetare!

+Chabro
Kort om utbildningen
2 dagar
7 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-09-21 09:00 - Distans
Distans, Rikstäckande
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
7 900 SEK
2021-09-21

Sverige
Anmäl intresse med önskemål om ort eller digitalt.

Sverige
Anmäl intresse för din grupp med önskemål om ort eller digitalt.
coachande ledarskap distans

Kursbeskrivning

Coachande ledarskap - distans vs IRL

Coachande ledarskap handlar om att få fram drivkraften och det bästa hos dina medarbetare. Resultatet av ett coachande ledarskap är engagerade och motiverade medarbetare och medmänniskor.

Coachande ledarskap hjälper dig att förstå och hitta medarbetarnas hjärta och hjärna, så att medarbetarna använder sina styrkor på bästa sätt. 

Coachande förhållningsätt hjälpa andra att hitta sina drivkrafter mot önskade resultat. Det leder till att människor presterar bättre och mår bättre. De bästa ledarna hjälper andra att hitta sin inneboende drivkraft och tillåter att medmänniskorna använder kraften. 

Under två dagar kommer vi att ge dig verktyg och metoder, hur och vad som krävs av dig för att bli en coachande ledare. Vi kommer träna och göra övningar som kommer ge dig trygghet i din roll som coachande ledare. Dagarna innehåller korta teoripass och praktiska övningar så att dina kunskaper verkligen sätter sig. Öppna ditt sinne och våga bli ännu bättre! 

Vårt mål är att utbildningen ska skapa ett långsiktigt resultat i ditt liv och du ska bli en ännu bättre ledare.

Innehåll under de 2 dagarna:

Vi börjar med en helikoptersyn på vad ledarskap är och kommer sedan att koncentrera tiden till det coachande ledarskapet. Du kommer att lära dig när coachning är det effektivaste ledarskapet att använda. Metoden för att lyckas med coachande ledarskap.

 • Förändringsprocessen och när coaching är framgång
 • Coachingens grunder

 • Coachingens kraft och användande 

 • Din roll som coach

 • Effektiv och motiverande frågeteknik

 • Aktivt lyssnade
 • Lyssna på flera nivåer

 • Effektiv coachstruktur

 • Sätta tydliga mål och resultat

 • Övervinna problem, hinder och rädslor

 • Få människor att agera, vilja och kunna

 • Se hela människan, affärsmässigt och privat.

 • Verktyg och modeller 

 • ÖvningarGrupperna är 4 till max 8 personer på distans eller på en ort. Du kommer vara i en liten tillits grupp som ger bästa gruppdynamik.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som vill bli en bättre coachande ledare som engagerar och motiverar dina medarbetare på distans och på plats.

Tid & plats

Kursledare

Lotta Broberg


Lotta Broberg har mer än 12 års erfarenhet som coach och tränare. Hon har coachat och tränat mer än 10 000 ägare, ledare, säljare och medarbetare i olika branscher. Sälj och ledarskap är Lottas passion. 

Sportälskande, vintermänniska som vill utmana världen och klienter till att agera the Pippi-way. "Det har jag aldrig gjort förr så det kan jag helt säkert."

Lotta älskar att se klienter och företag växa och nå sin fulla potential.

Några av Lottas kunder: Google Digitalakademi, Norrsken House, Ramböll, IUC Skåne, Philips, medicinteknikföretag, Konferens och hotellanläggningar, Hyundai, Toyota och många, många fler.

Examen, diplom m.m.

Efter utbildningen blir du certifierad i Coachande ledarskap. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Coachande ledarskap – motivera dina medarbetare!, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 24 recensioner.

Ivana, Projektledare
Jag gillar att det var många praktiska inslag i kursen och att vi fick träna. Mycket bra att det var en liten grupp så att alla kände sig delaktiga. Bra kunskap som jag kan använda både professionellt och privat
Rebecka, Projektledare
Bra samarbete i gruppen, vi fick till en bra dynamik. Smidigt med breakout-rooms i Zoom. Bra att få med mig verktyg och modeller som t.ex NÖHRA som jag inte visste om sedan tidigare. Bra att testa frågeteknik tillsammans och öva på att ställa frågor och lyssna. Jag hade gärna fått ett frågebatteri serverat, men förstår varför man inte heller g...
Visa mer
Antje, Projektledare
Liten grupp och flexibilitet av ledaren, en motiverad och kunnig ledare, kursen är byggt på ett sätt så man kan följa lätt. Handlingsplan och hur implemetera i verkligheten fick jag med mig.

+Chabro

Vi hjälper företag, organisationer och individer att bli lönsamma och hållbara under lång tid. 

Dagligen hjälper vi företag och medarbetare att bli sitt bästa jag, må och leverera så bra resultat som möjligt. Vi delar med oss av konsten att leda och sälja. Resultatet bli engagerade medarbetare och ledare. Vi hjälper företag och medarbetare...


Läs mer om +Chabro och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

+Chabro

Norrtullsgatan 6
113 59 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 24 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 205 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Coachande ledarskap – motivera dina medarbetare! från +Chabro, fyll i dina uppgifter: