Visa utbildning.se som: Mobil

Coachande ledarskap – engagera dina medarbetare

+Chabro
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: Anmäl intresse för mer information. - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Kurs i coachande ledarskap

Coachande ledarskap ger engagerade medarbetare

Coachande ledarskap kommer att hjälpa dig att få teamet att arbeta tillsammans och åt samma håll. Coachande ledarskap ger engagerade och motiverade medarbetare. Coachande ledarskap handlar om att få med sig alla individer och att individ anpassa ditt ledarskap. Du kommer att lära dig när coachande ledarskap är det effektivaste ledarskapet att använda.

Vi börjar med en helikoptersyn på ledarskap och hur individer reagerar i förändring. Efter det fördjupar vi oss i det coachande förhållningssättet som ledare.

Under dessa dagar kommer vi att ge dig teorier och verktyg till hur och vad som krävs av dig som ledare. Vi kommer träna och göra övningar som kommer ge dig trygghet och säkerhet i din roll som coachande ledare. 

Genom effektiv och utmanande frågeteknik så kommer du att få reda på vad som krävs och vad dina medarbetare önskar för att bli mer motiverade och engagerade i sitt arbete. 

Genom att hjälpa andra att hitta sina drivkrafter mot önskade resultat så hjälper du människor att få ut mer av sin inneboende potential.

 Det leder till att människor presterar bättre och mår bättre. De bästa ledarna hjälper andra till att hitta sin inneboende drivkraft och tillåtas använda den. 

Vårt mål är att utbildningen ska göra dig till en ledare med ett coachande förhållningssätt som engagerar och motiverar dina medarbetare. Idag är endast 14 % engagerade när det går till jobbet. Det måste vi ändra på. 

Grupperna är alltid en liten exklusiv grupp på max 8 personer för att du ska våga dela med dig och vi ska få bästa gruppdynamik.

Undervisningen kan ske digital. Vi rekommenderar dock att vi är på en liten fin kursgårdar.

Vi har rekommendationer på fina ställen runt om i Sverige. 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Du som vill bli en duktig coachande ledare med engagerade medarbetare. Du arbetar i kommun, stat, landsting eller näringslivet. 

Kursinnehåll

 • Förändringsprocessen och när coaching är effektivast
 • Coachingens grunder

 • Coachingens kraft och användande
 • Din roll som coach

 • Effektiv och motiverande frågeteknik

 • Lyssna aktivt
 • Lyssna på flera nivåer

 • Effektiv coachstruktur

 • Sätta tydliga mål och resultat

 • Övervinna problem, hinder och rädslor

 • Få människor att agera, vilja och kunna

 • Se hela människan, affärsmässigt och privat.

 • Verktyg och teorier 

 • ÖvningarUpplägg

Dagarna innehåller korta teoripass och praktiska övningar så att dina kunskaper verkligen sätter sig. Öppna ditt sinne och våga bli ännu bättre!


Tid & plats

Vi är rikstäckande och håller träning där och när det passar er, från 4 st–12 st deltagare. 

Investering

Kontakta oss för offert och upplägg.

Kursledare

Lotta Broberg

Lotta Broberg har mer än 12 års erfarenhet som coach och tränare. Hon har coachat och tränat mer än 10 000 ägare, ledare, säljare och medarbetare i olika branscher. Sälj och ledarskap är Lottas passion. 

Sportälskande, vintermänniska som vill utmana världen och klienter till att agera the Pippi-way. "Det har jag aldrig gjort förr så det kan jag helt säkert."

Lotta älskar att se klienter och företag växa och nå sin fulla potential.

Examen, diplom m.m.

Coachande ledarskap är en diplomeringskurs. Efter avslutad utbildning kommer du att få diplom som intygar din nya kompetens. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Coachande ledarskap – engagera dina medarbetare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

+Chabro

+Chabro

Dagligen hjälper vi företag och medarbetare att bli sitt bästa jag, må och leverera så bra resultat som möjligt. Vi delar med oss av konsten att leda och sälja.  Vi hjälper företag och medarbetare att bli framgångsrika genom att stärka...


Läs mer om +Chabro och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

+Chabro

Norrtullsgatan 6
113 59 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Coachande ledarskap – engagera dina medarbetare från +Chabro, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Coachande ledarskap – engagera dina medarbetare!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 59 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar