Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av GTD® Fundamentet: Personlig produktivitet

Snittbetyg: 5

Baseras på 12 recensioner.

Helene
(5)
Kursen lär dig på ett effektivt sätt att bli mer produktiv i vardagen och framförallt att ha koll på vad du ska göra och när så att du slipper hålla allt i huvudet. Under kursen börjar du direkt med praktiska övningar och det tog sedan ett tag att bygga upp mitt system, men nu när jag hållit på ett tag så sitter det i ryggmärgen. Rekommenderas!
Anna Bern
(5)
Kursen ger dig en utomordentlig verktygslåda för att ta dig in dina egna utmaningar i vardagen kring allt som ska hinnas med och planeras; stort som smått, privat och på jobbet.
Robert Lagerqvist
(5)
För dig som, liksom jag, fyller ditt liv till brädden med aktiviteter och prioriteringar och vill bli mer produktiv kan jag verkligen rekommendera GTD-fundamentet, en smart verktygslåda för att göra rätt saker vid rätt tillfälle och frigöra tid för allt det där andra du aldrig annars hinner. Utbildningen leds av en inspirerande och kunnig instru...
Visa mer
Evelina Wallers
(5)
GTD Fundamentet gav mig praktiska verktyg för att hantera en vardag som är fylld med aktiviteter att hantera. Jag använder idag t ex Outlook, både kalender och task list, på ett betydligt smartare och mer strukturerat sätt - något som verkligen underlättar för att ha koll på läget. Professionell kursledare som även ger egna exempel och tips för...
Visa mer
Jan Elvegård
(5)
Bra upplägg, varvat teori och att praktisera direkt på egna uppgifter. Nyttigt, och jag ha kunnat tillämpa direkt.
Michael Lagerberg
(5)
Fick verkligen en möjlighet att börja arbeta mer strukturerat och effektivt, inte på bara på jobbet utan även hemma, men hjälp av denna kurs.
Johan Jansson
(5)
Effektiv, fokuserad och relevant kurs som hjälper dig att komma igång med GTD på ett mycket givande och individuellt anpassat sätt.
Amanda
(5)
Kursen gav mig en bra förståelse över vad GTD är och hur jag kan tillämpa det i min vardag.
Tommy Högström
(5)
Väldigt matnyttiga verktyg, många vilka jag fortfarande använder idag för att skapa effektivitet i min hektiska vardag
Daniel
(5)
Fundamentet-kursen är en utmärkt introduktion till GTD-metodiken, men även jag som använt mig av den under ett par år fick tankeställare och nya perspektiv på vissa saker under dagen. Teori varvas med praktik i en bra blandning. Engagerade kursdeltagare och utbildare, bra material och fina lokaler.
Morten Røvik
(5)
Jeg har vært med på GTD seminar med Centigo. Dyktige kursholdere og godt kursmateriell. Anbefales!
Kristofer Öhman
(5)
Gick denna för att organisera mig bättre för nya utmaningar, både professionellt och privat. Jag fick "aha upplevelser" samt konkreta och användbara förändringar jag genomfört. Rekommenderas!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!