Visa utbildning.se som: Mobil

Vi inspirerar och leder människor till att skapa välmående och spänstiga företag

Företag och organisationer behöver vara i god kondition för att leverera sitt yttersta och vara effektiva och lönsamma över tid. Ett spänstigt företag har förmågan att utvecklas i takt med förändringar i dess omvärld. Ett välmående företag är effektivt, lönsamt och konkurrenskraftigt.

För att uppnå detta måste en rad element samspela: affärslogik, processer, organisation och styrning, informationsteknik samt beteenden och attityder. Vi på Centigo är dessutom övertygade om att långsiktig framgång kräver att företag tar ansvar och är i balans med sin omgivning. Business Wellness är helt enkelt ett företag i harmoni.

Centigo har med erbjudanden, angreppssätt och spetskompetenser en unik position att utveckla de element som skapar Business Wellness: tillståndet när alla element samspelar.

Business Wellness är ett av Centigo registrerat varumärke.

Visa alla utbildningar med Centigo AB

Utbildningar

Öppen utbildning
Personlig effektivitet Längd Pris Ort Snittbetyg
GTD® Fundamentet: Personlig produktivitet 1 dag 5 995 SEK Flera orter (3)
5,0 (12)

Visa alla

Video

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Centigo AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Centigo AB

Vasagatan 16
11120 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 12 recensioner.

Helene
(5)
Kursen lär dig på ett effektivt sätt att bli mer produktiv i vardagen och framförallt att ha koll på vad du ska göra och när så att du slipper hålla allt i huvudet. Under kursen börjar du direkt med praktiska övningar och det tog sedan ett tag att bygga upp mitt system, men nu när jag hållit på ett tag så sitter det i ryggmärgen. Rekommenderas!
Anna Bern
(5)
Kursen ger dig en utomordentlig verktygslåda för att ta dig in dina egna utmaningar i vardagen kring allt som ska hinnas med och planeras; stort som smått, privat och på jobbet.
Robert Lagerqvist
(5)
För dig som, liksom jag, fyller ditt liv till brädden med aktiviteter och prioriteringar och vill bli mer produktiv kan jag verkligen rekommendera GTD-fundamentet, en smart verktygslåda för att göra rätt saker vid rätt tillfälle och frigöra tid för allt det där andra du aldrig annars hinner. Utbildningen leds av en inspirerande och kunnig instru...
Visa mer
Intresseanmälan

För att få mer information från Centigo AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 12 recensioner.