Visa utbildning.se som: Mobil

Märkning av livsmedel

Ceduo
Kort om utbildningen
4 timmar
3 750 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-10-28 08:30 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Svenska
 Märkning av livsmedel

Kursbeskrivning

Utveckla dina kunskaper om produktmärkning

Känner du dig vilsen i djungeln med alla lagar och regler när det gäller produktmärkning? Tycker du att det är svårt att läsa och tolka olika lagstiftningar? Vill du känna dig trygg och lugn när inspektören kontrollerar er produktmärkning? Då är det här utbildningen för dig!

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som vill öka kunskaperna om gällande märkningsregler och känna dig tryggare i dialogen med tillsynen, marknadsavdelning etc. Detta är en grundläggande utbildning, inga eller lite förkunskaper krävs

Kursinnehåll

Krav på märkning och redlighet regleras genom flera EG-förordningar och även nationell lagstiftning. Under utbildningen går vi igenom dessa krav samt hur man ska tolka dessa för att undvika anmärkningar från tillsynen och istället ligga steget före.

Utbildningen behandlar gällande lagstiftning inom området, framförallt innehållet i Informationsförordningen (EU 1169/2011) samt Närings- och hälsopåståendeförordningen (EG 1924/2006).

Upplägg

Utbildningen hålls online via Microsoft Teams. Kl: 08:30-12:30.

Kursledare

Camilla Carlsson. Camilla har över 15 års erfarenhet som utbildare inom livsmedels- och hälsobranschen med fokus på bl.a. kvalitet och livsmedelssäkerhet.

Examen, diplom m.m.

Efter genomförd utbildning erhålls personligt kursintyg.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Märkning av livsmedel, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Josefin
(5)
Utbildningen motsvarade mina förväntningar. Mycket av det jag hade tänkt ställa frågor om togs upp. Jag tycker genomgången av de olika föreskrifterna var bra. Presentationsmaterialet (och att man får det skickat till sig) är också jättebra att ha som en stöd i efterhand. Du förklarade pedagogiskt, lugnt och tydligt.

Ceduo

Utveckla dina kunskaper med Ceduo

Ceduo erbjuder konsulttjänster och utbildningar inom livsmedelssäkerhet för såväl livsmedelsindustri som importföretag på den skandinaviska marknaden. Företaget grundades 2013 och verksamheten har sedan dess fokuserat främst på utbildning men också märkningsrådgivning samt förbättrings- och utvecklingsarbete inom livsmedelsäkerhet och kvalitetsledning. Tack...


Läs mer om Ceduo och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Ceduo

Birger Jarlsgatan 18A
114 34 Stockholm

 Visa telefonnummer

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Märkning av livsmedel från Ceduo, fyll i dina uppgifter: