Inga recensioner än

HD del 2 - Organisation och Management

Längd
2 år
Pris
69 000 DKK Momsfri
Längd
2 år
Pris
69 000 DKK Momsfri
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

HD del 2 - Organisation och Management

Läs HD del 2 - Organisation och Management på CBS och stärk din karriär

Vill du bli bättre på att hantera ledarskapsutmaningar som exempelvis att bidra till utveckling, innovation och förbättringar i din organisation? Då är denna utbildning relevant för dig! Utbildningen riktar sig till chefer med personalansvar, medarbetare med ledningsuppgifter (t.ex. projektledning eller professionell ledning), medarbetare som är intresserade av att få någon form av ledningsuppgifter samt medarbetare som arbetar med utveckling och innovation.

Vilka kompetenser får jag av den här utbildningen?

Utbildningen ger dig ett antal kompetenser inom management, så du kommer att vara utrustad för att hantera ledningsansvar i såväl privata som offentliga företag. Under utbildningen kommer du att utveckla din förståelse för olika ledarutmaningar och skaffa dig verktyg till att kunna lösa dem. Med en HD del 2 i Organisation och Management från CBS kompletteras din professionella kunskap med en bred organisatorisk och ledande kompetens.

Organisation & Management på CBS

Mot slutet av utbildningen kommer du att kunna:

 • Känna igen och orientera dig i ett komplext organisationslandskap
 • Luta dig på en djupare professionell kunskap om hur organisatoriska fenomen, villkor och utmaningar kan förstås, hanteras och styras
 • Lösa organisatoriska och ledarskapsmässiga utmaningar och problem
 • Identifiera möjligheter och skapa resurser för att dra nytta av dem och bidra till din organisations framsteg

Hur gynnar utbildningen ditt företag?

 • En CBS HD-utbildning ger ditt företag möjligheter att tillvarata dina nya kompetenser, inte endast efter examen utan även kontinuerligt under utbildningens gång
 • Utbildningen är praktisk lagd på många sätt, och du kan inkludera ditt eget företag som ett case i undervisningen
 • Du får tid till att fördjupa dig i frågeställningar som det inte alltid finns tid till att gå igenom på arbetstid
 • Ditt företag kan löpande ge dig större ansvar allteftersom du skaffar dig nya färdigheter

Utbildningens flexibilitet

HD del 2 - Organisation och Management kan antingen läsas som en del av en komplett utbildning eller som enstaka kurs. Om du väljer att studera HD del 2 - Organisation och Management som en del av en kurs kommer du att följa ett utbildningsupplägg som tar två år på deltid. Väljer du att läsa utbildningen som en enstaka kurs kan du välja att läsa exakt de ämnen som uppfyller dina egna behov. Genom att välja att läsa enstaka kurser kan du lättare anpassa din studietid så att det passar dig och din levnadssituation. 

Video

Jobb & karriär

Utbildningen ger dig goda karriärmöjligheter

Kombinationen av att kunna analysera organisatoriska frågor och problem, identifiera viktiga utmaningar och sätta upp operativa åtgärder gör att du med denna utbildning i bagaget blir en viktig och kvalificerad sparringpartner för företagets toppchefer – antingen i rollen som intern konsult, projektansvarig eller funktionsområdechef.

CBS - Kvalitet och utveckling

CBS har en välrenommerad image i näringslivet, eftersom de har tillhandahållit utmanande och forskningsbaserad utbildning av hög kvalitet sedan mer än 90 år tillbaka. CBS mål är inte bara att förse dig med de färdigheter du behöver idag. HD måste också ligga i framkant i förhållande till morgondagens kompetensbehov. Därför utvecklar de kontinuerligt HD-utbildningens innehåll och pedagogik för att se till att undervisningen fortsätter att leverera rätt professionell kompetens.

Investering

Pris per termin: 17 250 DKK - totalt för samtliga fyra terminer: 69 000 DKK.

I priset ingår följande:

 • Undervisning
 • Vägledning
 • Examineringsförsök

Utöver detta tillkommer kostnader för kurslitteratur.

CBS - Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg

Företagsekonomi, förvaltning, språk, kommunikation och kultur

Copenhagen Business School (CBS) är ett internationellt universitet som forskar och undervisar inom företagsekonomi och affärshumaniora. Vi är en av Europas största handelshögskolor och samarbetar med universitet och företag såväl nationellt som internationellt. CBS har Danmarks största utbud av vidareutbildning...

Läs mer om CBS - Copenhagen Business School och visa alla utbildningar.

Highlights