Visa utbildning.se som: Mobil

Copenhagen Business School (CBS) är ett internationellt universitet som forskar och undervisar inom företagsekonomi och affärshumaniora. Vi är en av Europas största handelshögskolor och samarbetar med universitet och företag såväl nationellt som internationellt.

Företagsekonomi, förvaltning, språk, kommunikation och kultur

CBS har Danmarks största utbud av vidareutbildning inom företagsekonomi och ledarskap samt språk, kommunikation och kultur. Undervisningen är forskningsbaserad och fokuserar på användningen av metoder för att analysera och lösa komplexa problem inom den privata och offentliga sektorn.

CBS erbjuder Kandidatexamen och Masterutbildningar, men har också ett brett utbud av fortbildning, såsom HD, MBA och andra Masterutbildningar, liksom korta och skräddarsydda kurser för ledare och specialister.

Undervisningen sker i CBS byggnader i Frederiksberg. Här finns en levande studiemiljö med IT-faciliteter, trevlig matsal, kaféer och inte minst ett omfattande bibliotek med Danmarks största urval av företagsekonomisk litteratur. Tunnelbanan går rakt fram till dörren.

Visa alla utbildningar med CBS - Copenhagen Business School

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med CBS - Copenhagen Business School och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

CBS - Copenhagen Business School


Intresseanmälan

För att få mer information från CBS - Copenhagen Business School, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Bli den första att recensera CBS - Copenhagen Business School!