Visa utbildning.se som: Mobil

ACT - Hantera stressen i ditt liv

CariOn AB
Kort om utbildningen
4 tillfällen
5 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Efter överenskommelse - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Svenska
ACT

Kursbeskrivning

Lär dig hantera stress med ACT

ACT är en metod som baseras på kunskap från forskning inom den psykologiska inriktningen Acceptance and Commitment Therapy.

Målet med kursen är att öka förutsättningarna för ökad psykiskt välbefinnande, livskvalité och effektivitet. Genom teori och praktiska övningar får du verktyg för att lära dig hantera tankar och känslor kring utmaningar i arbets- och privatliv och att ta steg i riktning mot det du vill uppnå och prestera. 

Distansutbildningen är lärarledd och varvas av föreläsningar, övningar, reflektioner och samtal. Mellan kurstillfällena genomför du egna uppgifter och övningar. Du bestämmer själv varifrån du genomför den, t.ex hemifrån eller tillsammans med kollegor på arbetsplatsen.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen vänder sig till såväl medarbetare som chefer. Kanske upplever du stress av diverse orsaker och vill få en bättre balans i livet. Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

Innehållet är en blandning av teori och upplevelsebaserade övningar och tar bl.a. upp:

  • Vad stress är och vad som händer i kroppen när du är stressad. Hur du kan förhålla dig till stressen som är ofrånkomlig, på jobbet och i vardagen.
  • Vad som är viktigt för dig och vad vill du ska finnas med i livet. Egna och organisationens värderingar och hur de fungerar ihop. Vad kan du förändra och vad bör du acceptera? Strategier och en personlig plan för att ta steg i riktning mot det du värdesätter. 
  • Övningar i medveten närvaro. 

Upplägg

Distansutbildningen är lärarledd och genomförs via videolänk där kurstillfällena varvas av föreläsningar, övningar, reflektioner och samtal. Mellan kurstillfällena genomför du egna uppgifter och övningar. 

Utbildningen hålls under fyra tillfällen under 2-3 timmar beroende på antal deltagare.  Totalt pågår kursen under ca två månader.

Du bestämmer själv varifrån du genomför utbildningen, t.ex hemifrån eller tillsammans med kollegor på arbetsplatsen. Du behöver bara ha tillgång till en lämplig dator eller motsvarande med bra internetuppkoppling.

Investering

6500:-/deltagare ex moms för fyra tillfällen. Vid tre eller fler deltagare från samma organisation, vänligen begär offert. 

Kursledare

Kursledaren är beteendevetare, samtalsterapeut och arbetsmiljökonsult med flerårig erfarenhet av att kompetensutveckla individer och organisationer inom arbetsmiljö- och hälsoområdet.  

Examen, diplom m.m.

Kursintyg erhålles efter till fullo genomgången utbildning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om ACT - Hantera stressen i ditt liv, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

CariOn AB

CariOn AB – flerårig erfarenhet inom HR, arbetsmiljö och hälsa.

Vi utbildar och ger organisationen stöd i arbetsmiljö- och HR-arbetet. Vi har flerårig erfarenhet av arbete inom HR, arbetsmiljö- och hälsoområdet. Våra arbetsmiljöutbildningar tar upp bl.a. upp arbetsmiljölagstiftnings grunder, det systematiska arbetsmiljöarbetet, riskhantering och organisatorisk och psykosocial arbetsmiljö. Utbildningarna riktar sig...


Läs mer om CariOn AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CariOn AB


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera ACT - Hantera stressen i ditt liv!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 106 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen ACT - Hantera stressen i ditt liv från CariOn AB, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar