Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av CAPACITET – powered by Wise Consulting

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 15 recensioner.

Nikola
(4)
Bra kurs som fick en att tänka till, intressanta aspekter med beteendestilsanalyser - ökar förståelsen för alla och förmodligen ditt egna sätt att tänka på.
Joachim Lejdström
(5)
Jag träffade Katarina Brommesson 6 + 4 gånger under ca. 1,5 år. Första omgången hade jag det tufft både hemma och på jobbet och behövde hjälp att hitta glädjen och motivationen med jobbet. Katarina påverkade mig otroligt mycket och hon coachade mig på ett väldigt proffsigt sätt. Jag fick snabbt förtroende för Katarina och hon fick mig att tänka...
Visa mer
Emma Zander
(4)
Jag tycker kursen var väldigt givande, dock hade jag gått någon kurs tidigare och jobbat som chef i tre år redan, så kursen var nog lite för junior för mig. Fick många bra kontakter, dock fick vi aldrig mailadresser utskickade till varandra, vilket hade varit bra.
Robert
(5)
Att behöva ha ex. svåra samtal är inte lätt men med rätt verktyg och träning blir det lättare.
Jenny Fyrsten
(4)
Jag tyckte att kursen "Leda utan att vara chef" var mycket bra och givande. Det var en bra blandning mellan teori och praktiska övningar. Jag uppskattade att det fanns mycket tid då deltagarna kunde samtala och dela med sig av sina erfarenheter kopplat till de olika ämnen som diskuterades. Kursen gav mig ökat självförtroende som ledare och har h...
Visa mer
Kristin Tejning
(5)
Jag tyckte verkligen att utbildningen var otroligt bra från början till slut. Beteende analysen var verkligen en aha-upplevelse och utbildningsledaren var otroligt bra! Jag fick ut mycket av utbildningen.
Peter
(4)
Engagerad och inspirerande kursledare. Kursen gav mig mycket bra verktyg och tips i min nya roll som ledare. Kursen även lämplig om man är chef sedan tidigare, för att få ny frisk input och utvecklas till en ännu bättre chef.
Tomas Magnusson
(5)
Kan klart rekommenderas.
Eleonor
(4)
Bra och inspirerande utbildning med en bra kursledare och coach. Väckte mycket tankar och funderingar på hur man själv fungerar både som chef och i en grupp. Har haft stor nytta av utbildningen och de verktyg som jag fick med mig.
Henrik Antropov
(4)
Tyckte kursen var bra. Bra blandning på deltagare från olika yrkesområden. Mycket bra utbildare som höll i kursen.
Usama Mahdi
(4)
Tack för en fantastisk kurs.
Ann-Sophie Mattsson
(5)
För mig har "Ny som chef" utbildningen varit oerhört värdefull! Jag bär med mig de verktyg jag lärde mig därifrån, dagligen från utbildningen. Jag har fått med mig så mycket konkret och blivit medveten om hur jag behöver jobba med mitt ledarskap i olika situationer och dessutom har jag fått möjlighet att öka min egen självkännedom.
Maria Göthe
(5)
En mycket bra upplägg med användbara verktyg för mig i min roll som ledare och icke-chef för att förstå mitt uppdrag. Utbildningen gav mig också många aha-upplevelser som har gjort att jag förstått mer både om hur och vad jag ska göra saker i min vardag. En oerhört proffsig kursledare, lyhörd och kunnig.
Marie Edvell
(5)
Otroligt härligt att få reflektera och ägna tid åt mitt uppdrag som chef tillsammans med andra deltagare. Utbildningen var en riktig självförtroendboost och energipåfyllning. Nu känner jag mig mycket tryggare inför rollen som chef och det ansvar som det innebär.
Henrik Siverbrant
(4)
Det fick mig att lyfta blicken och vilja börja göra annorlunda istället för att köra på i gamla hjulspår. Utbildningen var en ”väckarklocka”, nu är jag ännu mer konstruktiv, tydlig och direkt i min återkoppling. Att få möjligheten att reflektera kring uppdraget tillsammans med två kollegor var positivt. Nu har vi en ökad förståelse för varandra ...
Visa mer
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!