Visa utbildning.se som: Mobil

PRINCE2® Practitioner (inkl certifiering)

CANEA
Kort om utbildningen
2 dagar
15 100 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-21 - Göteborg
Göteborg, Malmö
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
2019-11-21  
15 100 SEK
Malmö
2020-03-05  
15 100 SEK

Kursbeskrivning

Genomför lyckade projekt med PRINCE2® Practitioner 

Practioner är certifieringsnivån över PRINCE2 Foundation. Under de två utbildningsdagarna få du genomgång av de delar som är extra viktiga för appliceringen av PRINCE2 och du blir väl förberedd inför skarp tentamen, bl.a genom att göra övningstentamina vilka är uppdelade i sex olika block. Efter varje block går vi tillsammans igenom resultaten och diskuterar samt tydliggör svårigheterna.

För att gå Practitioner-utbildningen måste du ha en Foundation-certifiering. Många väljer därför att gå båda utbildningarna samma vecka direkt efter varandra. Utbildningen innefattar då både Foundation- och Practitioner-examen. Du kan även välja att gå Foundation vid ett tillfälle och Practitioner vid ett senare tillfälle.

Under utbildningsdagarna blir du väl förberedd inför en skarp tentamen.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited 

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till personer som vill utveckla sin profession som projektledare och till dem som vill använda metodiken för projektledning. Den är därför idealisk både för befintliga och blivande projektledare.

Förkunskapskrav

För att gå denna utbildning måste du ha en Foundation-, PMP- eller IPMA-certifering sedan innan. Många väljer därför att gå båda utbildningarna samma vecka direkt efter varandra, en utbildning som innefattar både Foundation- och Practitioner-examen. Alternativt väljer du att gå Foundation vid ett tillfälle och Practitioner vid ett senare.

Kursinnehåll

Syfte och mål

Efter utbildningen kommer du att kunna använda PRINCE2s principer, processer och teman för att genomföra lyckade projekt, kunna anpassa PRINCE2 till olika projekt och projektmiljöer och få godkänt på Pracitioner-examen.

Program

Dag 1
08.00 - 16.45

  • Introduktion och genomgång av programmet
  • PRINCE2 – Introduktion och struktur
  • Praktikfall 1
  • Business Case
  • Initiera ett Projekt


Dag 2
08.00 - 16.45

  • Praktikfall 2
  • Tentamensförberedelser
  • Tentamen
  • Avslutning - frågor - diskussion

Investering

14 500 SEK.

I grundpriset ingår omfattande och detaljerad dokumentation, tentamensavgift, lunch, kaffe och smörgås.

Certifikat

PRINCE2 Practitioner

Det är vanligt att projekt växer. Ofta är projektet också internationellt och komplext, vilket ställer ännu högre krav på dig som projektledare. PRINCE2 &auml...

Läs mer om PRINCE2 Practitioner

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om PRINCE2® Practitioner (inkl certifiering), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

CANEA

CANEA

CANEA Partner Group

”Vi levererar konsulttjänster, utbildningar och it-lösningar inom verksamhetsutveckling.” Vi erbjuder utbildning öppet och internt inom områdena: Strategi, Projektledning, Förändringsledning & Ledarskap Lean & Six Sigma Processer & Effektivisering Kvalitet Informationssäkerhet Miljö och Arbetsmiljö. Alla våra föreläsare är aktiva konsulter med stor...


Läs mer om CANEA och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CANEA

Packhusgatan 6
411 13 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera PRINCE2® Practitioner (inkl certifiering)!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 49 recensioner.
Alla recensioner för arrangören