Inga recensioner än

PRINCE2® Practitioner (inkl certifiering)

CANEA, i Malmö
Längd
2 dagar
Pris
14 200 SEK exkl. moms
Längd
2 dagar
Pris
14 200 SEK exkl. moms
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

PRINCE2® Practitioner

Denna påbyggnadsutbildning erbjuder dig en praktisk träning i hur PRINCE2-metodiken kan anpassas och tillämpas på olika typer av projekt. Practitioner är certifieringsnivån över PRINCE2 Foundation.

Denna tvådagarsutbildning är specifikt utformad för att ge dig de bästa möjliga förutsättningarna för att klara den avslutande examensskrivningen som ger digen PRINCE2-certifiering på den högre Practitioner-nivån.

Det gör dig väl förberedd för den skarpa tentamen som utbildningen avslutas med. För att gå Practitioner-utbildningen måste du ha en Foundation-, PMP- eller IPMA-certifering.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.

Väljer du att gå båda PRINCE2 utbildningarna blir de ett paketpris på 24 000 SEK

Se mer information  på vår hemsida

Program

Program

Dag 1 08:00 - 17:00

 • Introduktion och genomgång av programmet
 • Repetition av PRINCE2 metodiken
 • Roller och ansvar
 • Praktikfall 1
 • Praktikfall 2
 • Praktikfall 3
 • Förberedelse för kvällsstudie
 • Avslutning

Dag 2 08:00 - 16:30

 • Praktikfall 2 – del ett
 • Praktikfall 2 – del två
 • Praktikfall 2 – del tre
 • Tentamensförberedelser
 • Tentamen
 • Avslutning - frågor - diskussion

Målgrupp

För Vem?

PRINCE2 Practitioner riktar sig till dig som vill utveckla din profession som projektledare och till dig som vill använda denna metod för projektledning. Den är därför idealisk för befintliga projektledare.

Vilka förkunskaper krävs?

För att gå denna utbildning måste du ha en Foundation-,Project Management Professional (PMP)®- eller IPMA-certifering sedan innan. Många väljer därför att gå båda utbildningarna samma vecka direkt efter varandra, en utbildning som innefattar både Foundation- och Practitioner-examen. Alternativt väljer du att gåFoundationvid ett tillfälle och Practitioner vid ett senare.

Syfte och mål

Syftet med utbildningen är att du ska erhålla en PRINCE2-certifiering på Practitioner-nivå.

Efter utbildningen kommer du att kunna applicera och använda PRINCE2s principer, processer och teman och kunna anpassa PRINCE2 till olika projekt och projektmiljöer, för att genomföra lyckade projekt.

Övrig information

Utbildningsmaterialet är på engelska även om utbildningen ges på svenska. Anledningen till detta är att examinationen görs på engelska.

I priset ingår tentamensavgift.Pris för Foundation + Practitioner: 29 000 SEK inklusive två tentamensavgifter.

Vi är en ackrediterad utbildningsorganisation (ATO) för PRINCE2® 2017, vilket innebär att vi som utbildningsleverantör blivit granskade av PeopleCert och uppfyller kriterierna för att få hålla utbildning och certifiera inom PRINCE2®.

Vi är godkända avPMIsom "Registrated Education Provider" – R.E.P och uppfyller därmed högt ställda krav på utbildningsmaterial och föreläsare. Utbildningen berättigar till följandePDU-poäng:

 • 16 för Project Management Professional(PMP)®/Program Management Professional (PgMP)®, 2,0 för PMI-SP, Project Scheduling
 • 2,0 för PMI-RMP, Project Risk Management

The PMI Registered Education Provider logo is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.

Investering

Välj båda kurserna och få ett paketpris på 24 000 SEK

Se mer information vår på hemsida

Certifikat

PRINCE2 Practitioner

Det är vanligt att projekt växer. Ofta är projektet också internationellt och komplext, vilket ställer ännu högre krav på dig som projektledare. PRINCE2 &auml...

Läs mer om PRINCE2 Practitioner

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om PRINCE2® Practitioner (inkl certifiering), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
CANEA
Packhusgatan 6
411 13 Göteborg

CANEA Partner Group

”Vi levererar konsulttjänster, utbildningar och it-lösningar inom verksamhetsutveckling.” Vi erbjuder utbildning öppet och internt inom områdena: Strategi, Projektledning, Förändringsledning & Ledarskap Lean & Six Sigma Processer & Effektivisering Kvalitet Informationssäkerhet Miljö och Arbetsmiljö. Alla våra föreläsare är aktiva konsulter med stor...

Läs mer om CANEA och visa alla utbildningar.

Highlights