Visa utbildning.se som: Mobil

PRINCE2® Foundation (inkl certifiering)

CANEA
Kort om utbildningen
3 dagar
18 700 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-18 - Göteborg
Göteborg, Malmö
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
2019-11-18  
18 700 SEK
Malmö
2020-03-02  
18 700 SEK

Kursbeskrivning

I denna utbildning får du kunskaperna att använda standardens innehåll för att leverera framgångsrika projekt enligt PRINCE2, en av världens mest använda projektledningsstandarder.

Under kursen varvas teoripass med praktikfall och tillsammans täcker de in de principer, teman, processer och ledningsprodukter som ingår i PRINCE2.

Utbildningen ger dig tillräcklig kunskap i PRINCE2 projektledningsmetodik för att avlägga godkänd examen på PRINCE2 Foundation-nivå, vilket görs i samband med utbildningen.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.

Förkunskapskrav:

Eftersom denna utbildning syftar till en projektledarcertifiering rekommenderar vi att du har drivit eller deltagit i projekt samt tidigare genomfört en praktiskt inriktad projektledningsutbildning. Ifall du inte har det rekommenderar vi vår utbildning Projektledning innan du går vidare med PRINCE2-certifiering.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till både dig som är ny inom projektledning och till dig som arbetar som projektledare men vill uppdatera dig. Den passar också för olika projektmedarbetare som kan ingå i ett projektledningsteam eftersom teamet kan prestera bättre när alla medarbetarna har förståelse för ett projekts livscykel och för viktiga arbetsmetoder inom projektledning.

Även du som chef i en projektverksamhet har behållning av en bättre förståelse för hur deras funktionsansvar passar in i projektmiljön.

Program

Dag 1

08:00 - 17:30

PRINCE2 – Introduktion och struktur

Starta ett Projekt

Organisation

Business Case

Initiera ett Projekt


Dag 2
08.00 - 17.30

Risk

Kvalitet

Planer

Progress

Styra Produktleverans

Kontrollera en Fas

Testtentamen


Dag 3
08.00 - 17.00

Styra ett Projekt

Styra en Fasövergång

Ändring

Avsluta ett Projekt

Tentamensförberedelser

Tentamen

Avslutning - frågor - diskussion

Upplägg

Hemuppgift:

Innan utbildningen ska du ha bekantat dig med PRINCE2-manualen ” Att leda Framgångsrika Projekt med PRINCE2.” Manualen skickas, tillsammans med ett självstudiematerial med hemuppgift, till digminst 2 veckor före kursstart. En rekommendation är att
lägga cirka 20 timmar på självstudiematerialet.

Vi är en ackrediterad utbildningsorganisation (ATO) för PRINCE2®, vilket innebär att vi som utbildningsleverantör blivit granskade av APMG och uppfyller kriterierna för att få hålla utbildning och certifiera inom PRINCE2®.

Investering

17 900 SEK.

I grundpriset ingår omfattande och detaljerad dokumentation, tentamensavgiften, lunch, kaffe och smörgås.

Certifikat

PRINCE2 Foundation

Certifieringar inom PRINCE2 riktar sig huvudsakligen till dig som projektledare eller dig som vill arbeta som projektledare. Även övriga som på något sätt är involverade i projekt kan ha nytta av att certifiera sig.

Läs mer om PRINCE2 Foundation

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om PRINCE2® Foundation (inkl certifiering), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Carina Gustafsson
(5)
”Utbildningen var väldigt bra! Trots att det var ett högt tempo med intensiva dagar tycker jag att man kände sig väldigt nöjd efter utbildningen! Jag kommer ha stor nytta av utbildningen när vi implementerar detta hos oss internt. Vi är ett globalt team, därför har vi valt Prince2 för att ha en gemensam grund att stå på.”
Stefan Petersson
(5)
”Vi var en grupp från företaget som tillsammans gick utbildningen i syfte att få med oss metodik och förståelse för Prince2-ramverket inom projektledning. Vår grupp upplevde att utbildningen var väldigt bra. Det är en mycket utmanande och intensiv utbildning så det är viktigt med en pedagogisk och tydlig kurshållare som kan koordinera ett klassr...
Visa mer
Stefan Petersson
(5)
”Vi var en grupp från företaget som tillsammans gick utbildningen i syfte att få med oss metodik och förståelse för Prince2-ramverket inom projektledning. Vår grupp upplevde att utbildningen var väldigt bra. Det är en mycket utmanande och intensiv utbildning så det är viktigt med en pedagogisk och tydlig kurshållare som kan koordinera ett klassr...
Visa mer

CANEA

CANEA

CANEA Partner Group

”Vi levererar konsulttjänster, utbildningar och it-lösningar inom verksamhetsutveckling.” Vi erbjuder utbildning öppet och internt inom områdena: Strategi, Projektledning, Förändringsledning & Ledarskap Lean & Six Sigma Processer & Effektivisering Kvalitet Informationssäkerhet Miljö och Arbetsmiljö. Alla våra föreläsare är aktiva konsulter med stor...


Läs mer om CANEA och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CANEA

Packhusgatan 6
411 13 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 49 recensioner.
Alla recensioner för arrangören