LEAN i praktiken

CANEA, i Göteborg (+1 orter)
Längd
3 dagar
Pris
19 400 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
2 september, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
3 dagar
Pris
19 400 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
2 september, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 19 400 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

CANEA om Lean SixSigma utbildningar

Utbildningen ger dig kunskap och ett bredare perspektiv påLeansamt visar hur Lean-principerna kan hjälpa dig att realisera en verksamhetsstrategi baserad på flödeseffektivitet.

Vi går igenom de vanligaste verktygen och metoderna inom Lean-filosofin och lär oss hur vi kan använda dessa för att skapa en mer flödesorienterad och kundfokuserad verksamhet. Under utbildningen får deltagarna själva praktisera Lean-principerna genom ett interaktivt spel och flera praktikfall i verklighetsbaserade miljöer.

För Vem?

Utbildningen riktar sig till ledare, chefer, samordnare, verksamhetsutvecklare, och förändringsledare som skall driva Lean-initiativ i den egna verksamheten. Utbildningen är även lämplig som introduktionsutbildning för övriga medarbetare i en Lean-orienterad verksamhet där syftet är att skapa en större förståelse för konceptet.

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildningen kräver inga förkunskaper.

Syfte och mål

Syftet med utbildningen är att ge dig kunskap och insikt om hur Lean-principerna kan hjälpa till att realisera en verksamhetsstrategi baserad på flödeseffektivitet. Syftet är också att lära dig att arbeta med konceptet på rätt sätt och involvera alla medarbetare i verksamheten.

Övrig information

Många företag som skickar sina medarbetare på utbildning hos oss anlitar även våra konsulter, både i projekt och för interna utbildningar. Läs mer om våra konsulttjänster inom Lean.

Vi är godkända av Project Management Institute, PMI, som "Authorized Training Partner" A.T.P. och uppfyller därmed högt ställda krav på utbildningsmaterial och föreläsare. De flesta av våra föreläsare inom projektledning är PMP®-certifierade. Att vi är A.T.P. innebär att alla våra utbildningar inom projektledning och projektstyrning ger så kallad PDU-poäng (Professional Development Unit). PDU-poängen användes sedan för att behålla projektledarcertifikat hos PMI.

Utbildningen berättigar till följande:
24.0 PDUs. Technical: 8.0, Leadership: 6.0, Strategic: 10.0

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

2 september, 2024

  • Öppen utbildning
  • Göteborg

10 februari, 2025

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om LEAN i praktiken, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
CANEA
Packhusgatan 6
411 13 Göteborg

CANEA Partner Group

”Vi levererar konsulttjänster, utbildningar och it-lösningar inom verksamhetsutveckling.” Vi erbjuder utbildning öppet och internt inom områdena: Strategi, Projektledning, Förändringsledning & Ledarskap Lean & Six Sigma Processer & Effektivisering Kvalitet Informationssäkerhet Miljö och Arbetsmiljö. Alla våra föreläsare är aktiva konsulter med stor...

Läs mer om CANEA och visa alla utbildningar.

Highlights