Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

ISO 9001:2015 QMS Auditor/Lead Auditor Training Course

CANEA
Kort om utbildningen
5 dagar
27 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-02 - Vara
Vara
Kommande starter
Vara
27 800 SEK
2020-11-02

Kursbeskrivning

QMS ISO 9001:2015 Lead Auditor

Gå en av de mest omfattande och inspirerande utbildningarna inom området "utvärdering av kvalitetssystem" som ges i Sverige.

Detta är en CQI och IRCA-certifierad utbildning med ID 1769.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För vem?

Utbildningen vänder sig till dig som bygger och reviderar kvalitetsledningssystem i företag samt revisorer hos certifieringsorgan. Även personer som arbetar med leverantörsbedömningar och leverantörsutveckling är också vanliga deltagare på denna utbildning.

Vilka förkunskaper krävs

Du ska ha viss förkunskap om innehåll, tillämpning och införande av ISO 9000-serien. Om inte, rekommenderar vi någon av utbildningarna"Verksamhetsledningssystem i praktiken ISO 9001"eller "ISO 9001 Grundkurs".

Observera att utbildningen endast ger den revisionsutbildning du behöver. Utöver denna ställer IRCA andra krav (exempelvis på revisionserfarenhet) för att du ska kunna registrera dig.

Efter varje utbildningsdag behövs ca 2 h repetition och fördjupningsstudier.

Syfte och mål

Utbildningens syfte är att ge dig som blivande internrevisor, leverantörsbedömare och certifieringsrevisor tillräcklig revisionsutbildning genom att uppfylla IRCA:s utbildningsmål. Utbildningen ska säkerställa att du som deltagare, som fullföljer utbildningen på ett framgångsrikt sätt,har tillräckliga kunskaper för att utföra andra och tredjepartsrevisioner.

Detta är en CQI och IRCA-certifierad utbildning med ID 1769. Det innebär att deltagaren, efter genomgången utbildning med godkänt resultat, har uppfyllt revisionsutbildningskravet för att ansöka om att bli”IRCA Registered Lead Auditor”inom kvalitet.

Övrig information

Internatmiljö

Utbildningen drivs i internatmiljö påBjertorp Slotti Kvänum. Helpension (7 900 SEK exkl moms) tillkommer på utbildningsavgiften. Det finns möjlighet att komma redan på söndag kväll (905 SEK exkl moms tillkommer).

Hemuppgift

Cirka två veckor före utbildningen får du en hemuppgift som ska vara utförd vid utbildningsstart. Beroende på förkunskaper tar den olika lång tid, en ovan deltagare bör räkna med 8-10 timmar, utspridda på ett antal dagar.

Utbildningen ges på svenska.

Vi har deltagit i arbetet med att utveckla den nya versionen av ISO 9001 som lanserades under 2015 och har djup expertkunskap inom området.

Program

Dag 1
09:00 - 19:15

 • Introduktion
 • Förståelse för ISO 9001
 • Bakgrund till revisioner
 • Praktikfall

Dag 2
08:00 - 19:00

 • Förberedelser
 • Planering
 • Praktikfall

Dag 3
08:00 - 19:20

 • Genomförande av revision
 • Avvikelserapportering
 • Intervjuteknik
 • Praktikfall och rollspel

Dag 4
08:30 - 23:00

 • Rapportering av revisionsresultat
 • Avslutningsmöte
 • Rollspel
 • Övningsprov

Dag 5
08:00 - 15:00

 • Korrigerande åtgärder
 • Uppföljning
 • Prov, avslutning

Referens

Jag kan verkligen rekommendera denna utbildning! Den ger revisorer en bra och bred bas att stå på och man lär sig på djupare plan hur man bör agera som revisor. Utbildningen ger därför ett mervärde och deltagarna får kunskaper som de sedan kan ta med sig till sina företag för att sedan få fram realistiska förbättringsförslag i verksamheten.

Ann-Charlotte Stridbeck, Global Quality System Manager, Volvo GTT

Kursinnehåll

.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om ISO 9001:2015 QMS Auditor/Lead Auditor Training Course, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

CANEA

CANEA

CANEA Partner Group

”Vi levererar konsulttjänster, utbildningar och it-lösningar inom verksamhetsutveckling.” Vi erbjuder utbildning öppet och internt inom områdena: Strategi, Projektledning, Förändringsledning & Ledarskap Lean & Six Sigma Processer & Effektivisering Kvalitet Informationssäkerhet Miljö och Arbetsmiljö. Alla våra föreläsare är aktiva konsulter med stor...


Läs mer om CANEA och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CANEA

Packhusgatan 6
411 13 Göteborg

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen ISO 9001:2015 QMS Auditor/Lead Auditor Training Course från CANEA, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera ISO 9001:2015 QMS Auditor/Lead Auditor Training Course!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 51 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar