Inga recensioner än

Diplomerings-program: Diplomerad lean-ledare

CANEA, i Göteborg
Längd
8 dagar
Pris
52 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Diplomeringen är kurser med coachning se programmet. Kontakt gärna oss på CANEA se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
8 dagar
Pris
52 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Diplomeringen är kurser med coachning se programmet. Kontakt gärna oss på CANEA se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Diplomerings-program: Diplomerad lean-ledare

Under diplomeringsprogrammet kommer du att få avancerad kunskap i hur du på bästa sätt applicerar lean som filosofi och koncept samt bli tränad i välkända metoder, verktyg, förbättringsledarskap och coachning.

Som en del av programmet kommer du dessutom att driva ett individuellt projekt, relaterat till etablering av lean i din verksamhet, där CANEAs erfarna konsulter kommer att coacha och stötta dig under genomförandet.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Diplomeringen är kurser med coachning se programmet. Kontakt gärna oss på CANEA

  • Öppen utbildning
  • Göteborg

Program

Utbildningar

Lean i praktiken, 3 dagar
Utbildningen ger dig kunskap och ett bredare perspektiv på lean samt visar hur lean-principerna kan hjälpa dig att realisera en verksamhetsstrategi baserad på flödeseffektivitet.

Lean – avancerad tillämpning, 3 dagar
Utbildningen ger dig avancerade kunskaper och ett djupare perspektiv på användningen av metoder och verktyg inom lean.

Ledarskap för lean, 2 dagar
Utbildningen ger ett djupare perspektiv på det ledarskap som bygger en lean-kultur och skapar långsiktig framgång med konceptet.

Personlig coachning

I programmet ingår individuell coachning från en erfaren lean-coach. Tillsammans med din personliga coach sätter ni upp relevanta mål för din utveckling som lean-ledare.

Individuellt praktiskt arbete

Som en del av programmet ska du genomföra ett praktiskt arbete som både är relaterat till lean-utbildningarnas innehåll och relevant för din verksamhet. Du kommer tillsammans med CANEAs konsulter och utbildningsledare att besluta om vad ditt individuella arbete ska innehålla och vilka effekter som förväntas utifrån din insats.

Diplomering

Efter genomförda utbildningar, och efter genomfört praktiskt lean-arbete inom din verksamhet, kommer du att under ett diplomeringstillfälle få presentera ditt eget arbete för en av programmets coacher. Då kommer du att få redovisa dina erfarenheter, få återkoppling på genomförandet samt tips och råd.

Målgrupp

För vem?

Programmet vänder sig till dig som vill, och förväntas ta, en ledande roll i etableringen och implementeringen av lean i din verksamhet. Programmet är anpassningsbart och lämpar sig därför för deltagare inom olika branscher med varierande kunskapsnivå.

Vilka förkunskaper krävs?

Programmet kräver inga direkta erfarenheter inom lean. Det är dock viktigt att du som deltagare är i en position, samt har kunskapen som krävs, för att kunna ta en ledande roll i implementeringen och förvaltningen av lean-konceptet i din verksamhet. Det innebär att både kunna etablera arbetssätt, driva förbättringsinitiativ och förmedla kunskaper till dina medarbetare.

Om du har redan har deltagit i någon av utbildningarna som ingår i programmet, eller en som är likvärdig, kan den räknas dig till godo och bli en del av diplomet.

Syfte och mål

Programmets syfte är att höja din kompetens inom lean och förbereda dig för att driva och koordinera etableringen av konceptets olika delar i din verksamhet.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerings-program: Diplomerad lean-ledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
CANEA
Packhusgatan 6
411 13 Göteborg

CANEA Partner Group

”Vi levererar konsulttjänster, utbildningar och it-lösningar inom verksamhetsutveckling.” Vi erbjuder utbildning öppet och internt inom områdena: Strategi, Projektledning, Förändringsledning & Ledarskap Lean & Six Sigma Processer & Effektivisering Kvalitet Informationssäkerhet Miljö och Arbetsmiljö. Alla våra föreläsare är aktiva konsulter med stor...

Läs mer om CANEA och visa alla utbildningar.

Highlights