Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Cady Training Academy

Vi är ditt innovativa, flexibla och kvalitativa alternativ till det vanliga utbildningsväsendet!

Om oss

Cady har funnits sedan 2007 med sitt säte i Göteborg och ingår i Cady Training Utbildningar AB som är huvudansvarig för hela utbildningsverksamheten. 

Företaget har sin grund inom kognitiv beteendeterapi, sexrådgivning samt kostrådgivning. Under de senaste åren har vi vuxit kraftigt och utökat vårt utbud av utbildningar, många inom aktuella bristyrken såsom behandlingspedagog, vårdadministratör, fastighetstekniker m.fl.

Våra elever

Vi har f.n. mer än 1500 pågående elever i våra olika utbildningar. Våra elever är både privatpersoner och kommer direkt från företag samt den offentliga sektorn. Många väljer att kombinera sina studier med sitt arbete då vårt flexibla upplägg gör det möjligt att jobba samtidigt som man läser.

Vi sätter eleven i centrum och ger alla elever den stöttning de behöver för att nå sina utbildningsmål. Det stora antalet återkommande elever som gör fler utbildningar är en positiv tecken att de är nöjda med sin utbildning och oss som utbildare.

En viktig del för våran lyckade måluppfyllelse är att alla elever har en personlig mentor som hjälper dem med bl.a. pedagogiskt stöd, elevcoachning, praktik frågor, bedömningar och feedback m.m.

För arbetsgivare

En stor del av våran verksamhet är att skräddarsy utbildningslösningar för företag och organisationer. Mot förfrågan kan vi erbjuda bl.a. specialanpassade kursplan, utbildningspaket för större grupper, utbildningar på deldistans, flexibelt eller fast studieupplägg, tidsbegränsade utbildningar, fördjupningskurser och mycket mer. Kontakta gärna oss för mer information och en offert.

Om våra utbildningar

Vårt kärnvärde som driver vår metodik och pedagogik är LUST ATT LÄRA – MÖJLIGHET ATT LYCKAS!

Alla av våra yrkesutbildningar är helt på distans och eleven väljer själv sitt startdatum samt sin lästakt. Denna flexibilitet ger flera möjligheten att kunna studera och utveckla inom sitt drömyrke. 

Vår pedagogiska idé är att variera upplägget i form av litteratur, filmer, föreläsningar och praktik för att erbjuda en stimulerande utbildning där alla som vill kan lyckas.

I många av våra utbildningar använder vi oss av interaktiva online böcker från Gleerups.  Dessa öppnar upp många nya möjligheter för elevernas lärande och textavsnitt varvas med stimulerande filmklipp, länkar och bildspel som gör innehållet levande och intressant. Med de interaktiva böckerna blir kunskapen lättillgänglig och eleverna aktivare i sitt lärande.

Kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO standarder

Cady Training Academy är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 gällande internationella och nationella standardiseringar.

ISO certifieringen säkerställer att vi har och efterlever den kvalitén och miljöansvaret som nu krävs av många arbetsgivare särskilt de som tänker mer hållbart. Denna hög kvalité leder till att våra elever även blir mer konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden.

Vårt kvalitetsarbete

Efter många år som utbildare har vi väl utarbetade rutiner kring vårt systematiska kvalitetsarbete som vi utgår ifrån för att utvärdera elevens måluppfyllelse. Varje utbildning avslutas med en slutuppgift som är en kvalitetssäkring om att eleven är i nivå med våra kunskapskrav.

Vi följer dessutom upp utbildningsutvärderingarna som varje elev fyller i efter avslutad utbildning samt löpande förslag, idéer och kritik för att hålla oss och våra utbildningar i framkanten.

Vi har en konstant dialog med näringslivet inom de olika yrken som vi utbildare i för att ha koll på arbetsmarknadens omväxlande behov. Vårt breda samarbete med olika arbetsgivare hjälper oss att utveckla våra utbildningar utifrån deras ändrade krav, önskemål och behov. 

Vår vision

Cady Training Academy strävar efter att erbjuda kvalitativa och relevanta utbildningar utifrån arbetsmarknadens krav och behov samt ge verktyg, stöd och vägledning åt alla människor oavsett bakgrund för att de ska kunna utveckla sig och ta ett steg vidare i sitt arbetsliv mot t.ex. sitt drömyrke eller ett tydligt utbildningsmål. 

Vi är stolta över att vara ett miljömedvetet företag och har aktivt valt att erbjuda all information kring våra utbildningar enbart digitalt. Därmed kan vi även snabbare få ut nyheter och förändringar samtidigt som vi håller nere utbildningsavgifterna till våra elever.

Välkommen till oss!

Visa alla utbildningar med Cady Training Academy

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildningpåverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Administration Längd Pris Ort Snittbetyg
Administratör Från 10 890 SEK Distans
Bygg & Anläggning
Solcellsmontör Från 12 977 SEK Distans
Fastighet
Fastighetsskötare Från 13 847 SEK Distans
Fastighetstekniker Från 17 047 SEK Distans
Fastighetsvärd Från 13 520 SEK Distans
Försäljning
Optikerassistent Från 12 720 SEK Distans
Säljare/Säljledare Från 9 615 SEK Distans
HR
HR-Specialist Från 19 812 SEK Distans
Hälsa
Sexrådgivare Från 17 899 SEK Distans
Kostrådgivning
Kostrådgivare och hälsopedagog Från 17 433 SEK Distans
Kommunikation
Journalist Från 16 720 SEK Distans
Kundservice
Receptionist
Receptionist Från 9 159 SEK Distans
Organisation / verksamhet
Hotel management Från 22 875 SEK Distans
Hotellreceptionist Från 9 968 SEK Distans
Pedagogik
Barnskötare Från 10 960 SEK Distans
Elevassistent Från 10 726 SEK Distans
Integrationspedagog Från 16 520 SEK Distans
Skola
Fritidsledare Från 11 730 SEK Distans
Lärare
Lärarassistent Från 11 646 SEK Distans
Vård
Medicinsk sekreterare / vårdadministratör Från 16 522 SEK Distans
Socialpedagog Från 19 399 SEK Distans
Tandsköterska Från 23 170 SEK Distans
Undersköterska inriktning akutvård Från 12 262 SEK Distans
Undersköterska inriktning barn och ungdom Från 12 262 SEK Distans
Undersköterska inriktning psykiatri Från 12 262 SEK Distans
Undersköterska inriktning äldrevård Från 12 262 SEK Distans
Behandling /omsorg
Behandlingspedagog Från 18 198 SEK Distans
Personlig assistent Från 9 520 SEK Distans
Psykoterapi / KBT
Kognitiv beteendeterapeut Från 19 117 SEK Distans
Par- och relationsterapeut Från 21 168 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Cady Training Academy och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Cady Training Academy

Fotögatan 6B
414 74 Göteborg Götalands län

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information från Cady Training Academy, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Bli den första att recensera Cady Training Academy!