Visa utbildning.se som: Mobil

Bas P / Bas U Grundkurs

Byggsäkerhet Toppnock AB
Kort om utbildningen
1 dag
4 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-06-15 07:30 - Göteborg
Göteborg, Jönköping, Linköping, Uppsala, Västerås, Älvsjö - Visa alla  
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
4 500 SEK
2021-06-17

Göteborg
4 500 SEK
2021-06-15

Örebro
4 500 SEK
2021-06-23

Älvsjö
4 500 SEK
2021-06-29

Kursbeskrivning

Vi är godkända av AFA Försäkring och får genomgående höga betyg från deltagarna. Öppna och företagsanpassade utbildningar. På plats, på distans, hos kund, etc.

Arbetsgivare som har Afa Trygghetsförsäkring vid arbetsskada (TFA) har möjlighet att söka stöd till arbetsmiljöutbildningar om 50% respektive 70% av utbildningsavgiften.

Stödet omfattar både arbetare och tjänstemän inom privat sektor och ska gynna samverkan och skapa dialog i arbetsmiljöarbetet utifrån arbetsplatsens behov (ex 50%). Utbildningsinsatser där chefer och arbetsmiljö- eller skyddsombud på arbetsplatsen (deltar samtidigt) är särskilt prioriterade (ex 70%). Vi hjälper er gärna.

Vid varje bygg- och anläggningsarbete ska det finnas byggarbetsmiljösamordnare för planeringen och projekteringen (BAS-P) respektive utförandet (BAS-U). Det gäller även för mindre arbeten av servicekaraktär. Det är byggherren som utser byggarbetsmiljösamordnare. De som utses ska kunna styrka utbildning, kompetens och erfarenhet för att ta den rollen. Utbildningskravet gäller från 1 januari 2011. Byggherren kan överlåta hela sitt ansvar och alla sina arbetsuppgifter avseende arbetsmiljön till en uppdragstagare, en total- eller generalentreprenör. 

För att ge våra kursdeltagare de bästa förutsättningarna hjälper vi till med frågor som kan uppstå i arbetet efter avslutad utbildning!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som är beställare, projektledare eller ansvarig inom bygg- och anläggningsarbete samt dig som ska arbeta som byggarbetsmiljösamordnare BAS P och/eller BAS U.

Kursinnehåll

  • Arbetsmiljökunskap och statistik
  • Grunder – Systematiskt arbetsmiljöarbete
  • Grunder – Föreskrifter Bygg- och anläggning
  • Fördjupning i arbetsmiljöföreskrifter
  • Kompetenskrav och uppgifter för BAS PU
  • Arbetsmiljöplan – innehåll
  • Riskhantering – översikt
  • Arbetsmiljöverkets kontroller
  • Checklistor
  • Vi kan också anpassa kursen utefter kundens särskilda behov, med övergripande tillägg för Kemiska risker, Hot och våld, Mast- och stolparbete, Ställningar, Brandrisker/Heta arbeten® eller annan inriktning som bäst passar er verksamhet.

Kostnad

4 500 SEK exklusive moms. I priset ingår kursmaterial, frukostfralla, lunch, eftermiddagsfika samt kursintyg efter genomförd utbildning.

Erbjudande till företag

Vid tre deltagare eller fler ges rabatt på kursavgiften. Vid grupp om fyra personer eller fler, skicka intresseanmälan eller ring för offert (0708-238883).

Kontakta gärna Byggsäkerhet Toppnock AB för mer information, pris, bokning eller erbjudande anpassat efter era behov.

Kursledare

Fredrik Brandberg

Certifikat

Stöd för arbetsmiljöutbildning

Stöd för arbetsmiljöutbildning

Från och med 1 januari 2021 finns ett stöd för arbetsmiljöutbildningar. Här finns utbildningar från godkända arrangörer och ansökan administreras av AFA.

Läs mer om Stöd för arbetsmiljöutbildning

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Bas P / Bas U Grundkurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 39 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
Bra lärare
Kursdeltagare
(4)
Den blir bättre när man gör den ”live”
Kursdeltagare
(5)
Bra upplägg, kunnig föreläsare

Byggsäkerhet Toppnock AB

Säkerhet på rätt nivå

Byggsäkerhet – kurser och konsultation i Arbetsmiljö, Organisation och Krisberedskap. Vi får genomgående höga betyg från deltagarna på samtliga våra utbildningar, särskilt viktigt för kvalitéts utbildningar som Bas P/Bas U, Entreprenadjuridik I & II, Ledarskap och projektledning, Skyddsombud, BAM och mycket...


Läs mer om Byggsäkerhet Toppnock AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Byggsäkerhet Toppnock AB

Sisjö Kullegata 6
436 32

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 39 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 178 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Bas P / Bas U Grundkurs från Byggsäkerhet Toppnock AB, fyll i dina uppgifter: