Visa utbildning.se som: Mobil

BAM - Bättre Arbetsmiljö - Afa - 2 dgr

Byggsäkerhet Toppnock AB
Kort om utbildningen
16 timmar
6 900 - 7 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-10-27 07:30 - Älvsjö
Distans, Rikstäckande, Älvsjö
Öppen utbildning, Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
6 900 SEK
2021-11-18

Distans
6 900 SEK
2021-12-13

Älvsjö
7 900 SEK
2021-10-27

Sverige
Kontakta oss för mer information

Kursbeskrivning

Är ni några stycken? Söker ni en gemensam kunskapsnivå för delaktighet och utveckling? Skicka en intresseanmälan, vi återkommer snarast. Avstånd är inget hinder, vi tar uppdrag över hela Sverige och kommer gärna till er. Distansutbildning live, är också en bra lösning. Oavsett upplägg, är deltagarna genomgående jätte nöjda.

Vi är godkända utbildare åt AFA Försäkring. Vi strävar efter högsta kvalité och får genomgående höga betyg från våra deltagare.

Utbildningar: Öppna/företagsanpassade, på plats/distans, hos kund/oss.

Arbetsgivare som har Afa Trygghetsförsäkring vid arbetsskada (TFA) har möjlighet att söka stöd till arbetsmiljöutbildningar om 50% respektive 70% av utbildningsavgiften. Stödet omfattar både arbetare och tjänstemän inom privat sektor. Vi hjälper er gärna.

Varje organisation behöver fördjupade kunskaper i arbetsmiljölagstiftningen, oavsett vilken bransch eller vilken nivå man arbetar på. Arbetsmiljölagen kräver tillräcklig kompetens för samtliga i företaget, beroende på vilka roller, risker och delegerade arbetsmiljöuppgifter som finns.

Genom att gå igenom Arbetsmiljölagen (AML) och föreskriften Systematiskt Arbetsmiljöarbete (AFS 2001:1) tillsammans med en handfull andra mycket centrala föreskrifter hittar vi system och tillvägagångssätt för ökad säkerhet, trivsel och en god arbetsmiljö.

Kursdeltagare ska erhålla kunskaper och kunna tillämpa det systematiska arbetsmiljöarbetet, främst med följande inriktning:

 1. Kunskap om lagens krav
 2. Kunskaper om förebyggande metoder och arbetssätt
 3. Förståelse för hur uppgifter och ansvar ska fördelas
 4. Förmåga att själv utveckla kunskaper om lagkrav

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till såväl chefer, HR-ansvariga och administratörer, skyddsombud, arbetsledare som medarbetare med ett engagemang i organisationens arbetsmiljöarbete. Erfarenhetsmässigt är det mycket klokt att låta dessa olika sorters medarbetare gå utbildningen tillsammans, så att roller och vanliga problemperspektiv kan hanteras redan under utbildning – allt för att göra företagets interna rutiner så friktionsfria som möjligt.

Kursinnehåll

 • Arbetsmiljölagen
 • Skyldigheter och rättigheter för både arbetsgivare och arbetstagare
 • Grunder – Systematiskt arbetmiljöarbete
 • Riskhantering – översikt
 • Arbetsmiljöverkets kontroller
 • Krisberedskap
 • Samverkan – arbetsgivare och skyddsombud/skyddskommitté
 • Ergonomiska risker
 • Rehabilitering
 • Stress
 • Kränkande särbehandling
 • Organisatorisk och social arbetsmiljö
 • Vi kan också anpassa kursen utefter kundens särskilda behov, med övergripande tillägg för Elsäkerhet (EL-BAM), Kemiska risker, Hot och våld, Bygg- och anläggningsarbete, hotell och restaurang eller annan inriktning som bäst passar er verksamhet.

Upplägg

Kursen ges som antingen heldag eller som tvådagarskurs.

 • (En heldag – kursen blir en intensiv genomgång)
 • Två dagar – kursen ger möjlighet till anpassningar och mer omfattande gruppövningar och fördjupningar i berörda områden.

Erbjudande

7.900:- för tvådagarskurs (distans 6.900:- för tvådagars) 
4.500:- för en endagskurs

Är ni intresserade av en företagsanpassad utbildning? Vill ni nå en gemensam kunskapsnivå för delaktighet och utveckling? En- eller tvådagskurs? Lämna en intresseanmälan, vi återkommer snarast eller ring 0708-238883. 

Vi tar uppdrag över hela Sverige och kommer gärna till er. Distans? För mer information kontakta Byggsäkerhet Toppnock AB 0708-238883 om pris, bokning eller erbjudande anpassat efter era behov.

Certifikat

Stöd för arbetsmiljöutbildning

Stöd för arbetsmiljöutbildning

Från och med 1 januari 2021 finns ett stöd för arbetsmiljöutbildningar. Här finns utbildningar från godkända arrangörer och ansökan administreras av AFA.

Läs mer om Stöd för arbetsmiljöutbildning

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om BAM - Bättre Arbetsmiljö - Afa - 2 dgr, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 20 recensioner.

Kursdeltagare
Kursen var bra, givande och uppfyllde våra förväntningar!
Kursdeltagare
Kursdeltagare
Vårt mål med utbildningen var att Transabs ledning skulle få en gemensam grund att stå på. Jag tycker att målet är uppfyllt. Kunnig och bra föreläsare som engagerade samtliga under genomförandet.

Byggsäkerhet Toppnock AB

Säkerhet på rätt nivå

Byggsäkerhet Toppnock AB – Vi har utbildningar inom byggsäkerhet, arbetsmiljö, Ledarskap och mycket mer. Utbildningarna ges både på Svenska och Engelska.ex Bas PU, Entreprenadjuridik, Heta Arbeten®, Fallskydd-Räddning/evakuering .. Vi är godkända utbildare åt AFA Försäkring. Vi strävar efter högsta kvalité och...


Läs mer om Byggsäkerhet Toppnock AB och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 20 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 298 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen BAM - Bättre Arbetsmiljö - Afa - 2 dgr från Byggsäkerhet Toppnock AB, fyll i dina uppgifter: