Visa utbildning.se som: Mobil

Renovera klimatsmart - DISTANS

Byggbranschens Utbildningscenter
Kort om utbildningen
1 dag
1 800 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

Vill du lära dig mer om energieffektivisering och hur du kan använda den kunskapen att maximera din affärsmodell och skapa merförsäljning eller högre värde i fastigheten? Utbildningens längd är 3 timmar.

Under utbildningen får du viktig kunskap om energieffektivisering av byggnader i samband med renovering. Utbildningen består av två delar som ges vid separata tillfällen, där genomgången Del 1är ett förkunskapskrav för Del 2.

I den här delen får du lära dig om olika incitament och mervärden såsom kostnadsbesparingar, förbättrat inneklimat, stärkt miljöarbete, mm. Vi går även igenom exempel på affärsmodeller för merförsäljning och samverkansavtal.

Utbildningen är framtagen i samarbete med CIT Energy Management och Chalmers. Västra Götalandsregionen har finansierat framtagning av utbildningsmaterialet.

Så här fungerar en distansutbildning hos oss

När du går en distansutbildning hos Byggbranschens Utbildningscenter får du samma höga kvalitet på undervisningen som under våra klassrumsutbildningar. Du får träffa våra erfarna lärare och engagerade klasskamrater, som bidrar med både erfarenhetsutbyte och energi. Utbildningen genomförs via det digitala distansverktyget Zoom meetings - ett intuitivt, inkluderande och driftsäkert verktyg - direkt i din dator, mobil eller surfplatta. Du kommer att bli förvånad över hur enkelt och bra det är.

Läs mer om vad som är bra att känna till gällande Zoom och vårt distansupplägg här.

Fortsatta studier

Energirenovering del 2

Utbildningens mål

  • Du ska känna till de mervärden och incitament som finns för energirenovering
  • Du ska känna till olika affärsmodeller och kunna argumentera för energirenovering
  • Du ska kunna gå från utbildningen och veta hur du kan arbeta med energirenovering i din roll, på din arbetsplats

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som är involverad i renovering av byggnader. Exempel: byggnadsentreprenörer, KMA, säljare, energisamordnare, installationssamordnare, arbetsledare, platschefer, arbetschefer. Del 1 passar även bra för dig på ledningsnivå, som jobbar med affärsutveckling eller kundkontakter och som vill ha en övergripande kunskap om nyttan och affärsmöjligheter med energirenovering.

Utbildningens innehåll

  • Klimat- och energimål (nationellt respektive inom organisationen)
  • Energieffektivsering och andra argument för energirenovering
  • Inverkan på termisk komfort och luftkvalitet
  • Affärsmodell för merförsäljning
  • Samverkansavtal

Investering

Kursavgift exkl moms: Medlem: 1800 kr Ej medlem: 2200 kr

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Renovera klimatsmart - DISTANS, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Byggbranschens Utbildningscenter

Vi säkerställer att du och dina medarbetare har rätt kompetens med aktuella och framtidsinriktade utbildningar för både yrkesarbetare och tjänstemän. Vi har ett brett utbud inom entreprenadjuridik, byggproduktion, arbetsmiljö, företagsstyrning, ledarskap, kollektivavtal och arbetsrätt....


Läs mer om Byggbranschens Utbildningscenter och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Byggbranschens Utbildningscenter

Box 341 20
100 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Renovera klimatsmart - DISTANS!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 496 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Renovera klimatsmart - DISTANS från Byggbranschens Utbildningscenter, fyll i dina uppgifter: