Visa utbildning.se som: Mobil

Installationssamordning

Byggakademin
Kort om utbildningen
2 dagar
9 500 - 9 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-13 08:30 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Installationssamordning

Grundprinciper för installationssystem för rör, ventilation, kyla, el, styr, sprinkler och brand

Byggnadsinstallationerna blir mer och mer komplexa. Kursen syftar till att du ska få en övergripande förståelse hur de tekniska systemen hänger ihop och hur du kan arbeta med installationssamordning under produktionsskedet. Kursen riktar sig till dig i bygg- och anläggningsbranschen som ska beställa och/eller styra olika installatörer i byggprojekt. Du behöver inga förkunskaper inom installationer men erfarenhet av byggprojekt.

Kursen omfattar 2 dagar.

Målgrupp

Kursen är en grundkurs och vänder sig till dig som på något sätt kommer i kontakt med installationer och/ eller installationssamordning under produktionsskedet.

Kursinnehåll

  • Grundprinciper för installationssystem rör, ventilation, kyla, el, styr, sprinkler och brand
  • Hur de olika systemen hänger ihop, injusteras och genomförande av samordnad funktionsprovning
  • Hur man söker information på ritningar
  • Dokumentationskrav
  • Arbetssätt för samordning

Kursdokumentation

Byggakademin använder sig av en kursapplikation med digital kursdokumentation som medger blended learning. Det innebär att du alltid har materialet tillgängligt oavsett tid och rum. Du kan enkelt ladda ner och skriva ut efter behov men framförallt så hoppas vi att du kommer att uppleva interaktiva övningar som ett mervärde. Ni kan kontakta varandra, dela bilder och ladda ner videos och därmed dela erfarenheter, hitta nya vänner och kanske nya affärsmöjligheter. 

Investering

Kurslitteratur, lunch och fika ingår i priset.

Mat & logi

På Byggakademin serverar vi färska smörgåsar och nybryggt kaffe på förmiddagen. Vid kurs i Saltsjöbaden äter vi god vällagad lunch intill kurslokalen. Till eftermiddagsfika bjuder vi på söta, hembakade bakverk.

Kurserna på annan ort hålls alltid i ljusa och centralt belägna kurslokaler. Vällagad lunch och gott fika bjuds alltid på för- och eftermiddagen. Besked om adress till kurslokaler ges i god tid innan kursstart.

Kontakta oss om du har någon födoämnesallergi och behöver beställa specialkost. 

Önskar du bo på hotell i Saltsjöbaden rekommenderar vi Grand Hotell i Saltsjöbaden där vi har 10% rabatt för alla kursdeltagare, meddela hotellet vid bokning. På andra orter där vi håller kurs rekommenderar vi boende på konferensstället där kursen hålls. Se bekräftelse eller kallelse för exakt information om plats.

Erbjudande

Anmäl 4 eller fler till ett kurstillfälle och få 5 procent rabatt. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Installationssamordning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Kursdeltagare
(5)
Mycket kunnig föreläsare!
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(4)
4 av 5

Byggakademin

Byggakademin

Vi utbildar alla i byggbranschen. Vår mission är att vara det bästa utbildningsföretaget för byggbranschen. För oss innebär det att vi har kunniga, inspirerande föreläsare som är väl förankrade i byggbranschen, är goda pedagoger och som älskar att lära ut...


Läs mer om Byggakademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Byggakademin

Vikingavägen 17c
133 33 Saltsjöbaden

 Visa telefonnummer

Recensioner
Installationssamordning
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 26 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 1017 recensioner.
Alla recensioner för arrangören