Visa utbildning.se som: Mobil

Entreprenadjuridik - fortsättningskurs

Byggakademin
Kort om utbildningen
8 timmar
4 900 - 5 400 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-05-23 08:30 - Göteborg
Göteborg, Malmö, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
2019-05-23 08:30  
4 900 SEK
2019-12-12 08:30  
5 400 SEK
Malmö
2019-06-05 08:30  
4 900 SEK
2019-11-13 08:30  
5 400 SEK
Stockholm
2019-12-04 08:30  
5 400 SEK

Kursbeskrivning

Entreprenadjuridik fortsättningskurs

Det här är en påbyggnadskurs efter Entreprenadjuridik grundkurs som vi anpassar fortlöpande efter de senaste rättsfallen. Kursen passar alla i bygg- och anläggningsbranschen från projektörer, beställare till utförare. På Entreprenadjuridik fortsättningskurs lär du dig undvika avtalsfel och tvister genom att lära dig tolka kontraktshandlingar. Vi fördjupar oss i AB 04 och ABT06 och tar upp exempel från verkliga rättsfall och problem från entreprenörer. Vi varvar teori med praktiska övningar med fokus på vanliga problem i byggbranschen.

Kursen omfattar en dag.

Målgrupp

Alla i bygg- och anläggningsbranschen från projektörer, beställare till utförare. Du bör ha gått vår grundkurs Entreprenadjuridik eller någon liknande kurs hos en annan utbildningsleverantör innan denna kurs. Vi rekommenderar att du låter det gå ca sex månader innan du går denna fortsättningskurs så att du har hunnit tillämpa det du lärde dig på grundkursen.

Kursinnehåll

  • Fördjupning av standardavtalen (AB 04 samt ABT 06) där vi fokuserar på tolkning av kontraktshandlingar, kalkylförutsättningar, ÄTA-hantering, ekonomiska konsekvenser, skadestånd och tvistehantering
  • Exempel utifrån de senaste rättsfallen – vilka lärdomar kan vi dra
  • Praktiska övningar av kontraktshandlingar

Investering

Kurslitteratur, lunch och fika ingår i priset.

Mat & logi

På Byggakademin serverar vi färska smörgåsar och nybryggt kaffe på förmiddagen. Vid kurs i Saltsjöbaden äter vi god vällagad lunch intill kurslokalen. Till eftermiddagsfika bjuder vi på söta, hembakade bakverk.

Kurserna på annan ort hålls alltid i ljusa och centralt belägna kurslokaler. Vällagad lunch och gott fika bjuds alltid på för- och eftermiddagen. Besked om adress till kurslokaler ges i god tid innan kursstart.

Kontakta oss om du har någon födoämnesallergi och behöver beställa specialkost. 

Önskar du bo på hotell i Saltsjöbaden rekommenderar vi Grand Hotell i Saltsjöbaden där vi har 10% rabatt för alla kursdeltagare, meddela hotellet vid bokning. På andra orter där vi håller kurs rekommenderar vi boende på konferensstället där kursen hålls. Se bekräftelse eller kallelse för exakt information om plats.

Erbjudande

Anmäl 4 eller fler till ett kurstillfälle och få 5 procent rabatt. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Entreprenadjuridik - fortsättningskurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Kursdeltagare
(4)
4 av 5
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(4)
4 av 5

Byggakademin

Byggakademin

Vi utbildar alla i byggbranschen. Vår mission är att vara det bästa utbildningsföretaget för byggbranschen. För oss innebär det att vi har kunniga, inspirerande föreläsare som är väl förankrade i byggbranschen, är goda pedagoger och som älskar att lära ut...


Läs mer om Byggakademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Byggakademin

Vikingavägen 17c
133 33 Saltsjöbaden

 Visa telefonnummer

Recensioner
Entreprenadjuridik - fortsättningskurs
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 1017 recensioner
Alla recensioner för arrangören