Visa utbildning.se som: Mobil

Entreprenadjuridik

Byggakademin
Kort om utbildningen
2 dagar
8 900 - 9 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-03-17 08:30 - Uppsala
Göteborg, Stockholm, Uppsala
Öppen utbildning
Kommande starter
Uppsala
2020-03-17 08:30  
9 800 SEK
Göteborg
2020-04-22 08:30  
8 900 SEK
Stockholm
2020-05-26 08:30  
9 800 SEK

Kursbeskrivning

Grundläggande Entreprenadjuridik

Kurs i entreprenadjuridik för dig inom byggbranschen

Kursen Entreprenadjuridik riktar sig till dig i bygg- och anläggningsbranschen som är beställare, entreprenör, besiktningsman eller till dig som på annat sätt kommer i kontakt med entreprenadjuridik och tillämpar AB04 och ABT 06. En förutsättning för att du ska kunna bevaka ditt företags rättigheter och skyldigheter är att du kan de grundläggande spelreglerna.

Denna kurs går igenom de viktigaste bestämmelserna i AB 04 och ABT 06 med fokus på att du ska få ett så optimalt ekonomiskt resultat som möjligt i ditt projekt.

Kursen omfattar 2 dagar.

Målgrupp

Alla som kommer i kontakt med entreprenadjuridik inom byggbranschen.

Kursinnehåll

Innehåll

  • Övergripande  om lagar och standardavtal
  • Upphandlings-, entreprenad- och ersättningsformer
  • Genomgång av AB 04 och ABT 06
  • Praktiska exempel

Kursdokumentation

Byggakademin använder sig av en kursapplikation med digital kursdokumentation som medger blended learning. Det innebär att du alltid har materialet tillgängligt oavsett tid och rum. Du kan enkelt ladda ner och skriva ut efter behov men framförallt så hoppas vi att du kommer att uppleva interaktiva övningar som ett mervärde. Ni kan kontakta varandra, dela bilder och ladda ner videos och därmed dela erfarenheter, hitta nya vänner och kanske nya affärsmöjligheter. 

Tid & plats

Vi håller kursen i Stockholm. Självklart bjuds du på nybryggt kaffe och färska smörgåsar på morgonen. Vi äter lunch på en restaurang och på eftermiddagen serverar vi hembakade bakverk.

Investering

Kurslitteratur, lunch och fika ingår i kursen.

Mat & logi

På Byggakademin serverar vi färska smörgåsar och nybryggt kaffe på förmiddagen. Vid kurs i Saltsjöbaden äter vi god vällagad lunch intill kurslokalen. Till eftermiddagsfika bjuder vi på söta, hembakade bakverk.

Kurserna på annan ort hålls alltid i ljusa och centralt belägna kurslokaler. Vällagad lunch och gott fika bjuds alltid på för- och eftermiddagen. Besked om adress till kurslokaler ges i god tid innan kursstart.

Kontakta oss om du har någon födoämnesallergi och behöver beställa specialkost. 

Önskar du bo på hotell i Saltsjöbaden rekommenderar vi Grand Hotell i Saltsjöbaden där vi har 10% rabatt för alla kursdeltagare, meddela hotellet vid bokning. På andra orter där vi håller kurs rekommenderar vi boende på konferensstället där kursen hålls. Se bekräftelse eller kallelse för exakt information om plats.

Erbjudande

Boka 4 betala för 3

Vid anmälan av 4 deltagare till samma kurstillfälle bjuder vi på en kursavgift. Erbjudandet gäller upp till 8 personer. Konferenspaket, eventuell kurslitteratur och tentamen tillkommer för den 4:e och 8:e deltagaren. Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter. Ring oss så hjälper vi dig boka med rabatt!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Entreprenadjuridik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 187 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
Många bra exempel!
Kursdeltagare
(5)
Fantastisk lärare!
Kursdeltagare
(5)
5 av 5

Byggakademin

Byggakademin

Vi utbildar alla i byggbranschen. Vår mission är att vara det bästa utbildningsföretaget för byggbranschen. För oss innebär det att vi har kunniga, inspirerande föreläsare som är väl förankrade i byggbranschen, är goda pedagoger och som älskar att lära ut...


Läs mer om Byggakademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Byggakademin

Vikingavägen 17c
133 33 Saltsjöbaden

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,4)
Baseras på 187 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 1017 recensioner.
Alla recensioner för arrangören